Αναλυτικά:

«Είναι πάντα ωραίο να παίζεις μπροστά σε τέτοια ατμόσφαιρα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Κάθε εκτός έδρας ματς είναι σημαντικό. Ιδιαίτερα μετά την ήττα μας στην Ευρωλίγκα έπρεπε να αντιδράσουμε. Ήταν σημαντικό το ότι οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα. Έβαλαν τον εαυτό τους μπροστά και δεν έδωσαν δικαίωμα για απώλειες. Αυτή η συμπεριφορά μου άρεσε εναντίον μιας ομάδας που ήταν πολύ καλά διαβασμένη για το σημερινό ματς. Προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του Απόλλωνα, ο οποίος έβαλε μεγάλα σουτ. Η αντίδραση και η αυτοπεποίθηση είναι σημαντική ώστε να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια. Αυτού του είδους τα ματς μας βοηθούν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλων γιατί έπαιξε πολύ καλά. Αυτή ήταν η βασική αρχή του Νέισμιθ. Ονόμασε το άθλημα basketball γιατί η ουσία του είναι να μπαίνει η μπάλα στο καλάθι. Τόσο απλό».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν φοβήθηκε πως υπήρξε ο κίνδυνος ήττας, ο Σέρβος τεχνικός τόνισε: «Όχι δεν φοβάμαι ποτέ. Δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό μου. Άμα χάνεις, χάνεις από μια καλύτερη ομάδα και μετά το τέλος του αγώνα δίνεις συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Ήταν ένα δίκαιο ματς και για τις δύο πλευρές».

Όσον αφορά στα πολλά ταξίδια και το αν αυτά επηρεάζουν την ομάδα, τόνισε: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Είναι η πιο όμορφη δουλειά στον κόσμο. Έχουμε πάει σε 18 πόλεις σε 40 ημέρες. Είμαστε πιο πολύ στο αεροπλάνο παρά στο κρεβάτι μας. Αν με ρωτήσετε αν ξέρω την Αθήνα θα σας απαντήσω ότι δεν την ξέρω. Πέντε φορές έχω βγει με τη γυναίκα μου στην Αθήνα. Είναι σκληρό για τα παιδιά να ταξιδεύεις και να παίξεις αλλά το καταλαβαίνουν. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τον επόμενο μήνα θα παίξουμε αρκετά στο γήπεδό μας, θα κερδίζουμε και όλα θα είναι εντάξει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».