Facebook Pixel Λάσμε: «Γι' αυτό δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό»!
| 2015-11-10 22:07:00

Λάσμε: «Γι' αυτό δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό»!

Λάσμε: «Γι' αυτό δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό»!

Ο Γκαμπονέζος μίλησε για το καλοκαιρινό «φλερτ» με το Τριφύλλι και εξήγησε ποιος ήταν τελικά ο λόγος που δεν επέστρεψε στο ΟΑΚΑ. Τι είπε για Γκιστ και Διαμαντίδη...

Τον λόγο, που κατά τον ίδιο τουλάχιστον, δεν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι εξήγησε ο Στεφάν Λάσμε μιλώντας στην εκπομπή “Pick and Roll” του ΟΤΕ TV.

Σύμφωνα με τον νυν παίκτη της Γαλατασαράι, ο ίδιος ήταν έτοιμος να γυρίσει στην Αθήνα, ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά: «Ήμουν έτοιμος να παίξω ξανά με τους φίλους μου, τον Διαμαντίδη και τον Γκιστ, αλλά τελικά η διοίκηση δεν με ήθελε».

Θυμίζουμε πως οι διαπραγματεύσεις με τον Λάσμε είχαν κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα το καλοκαίρι, πριν τελικά καταλήξει στην Γαλατασαράι και παραμείνει στην Τουρκία.

Ο Λάσμε, που απέφυγε στην συνέχεια να απαντήσει σε σχετική ερώτηση για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς με τον οποίο συνεργάστηκε πέρυσι στην Εφές, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Δημήτρη Διαμαντίδη. «Αν όντως αποσυρθεί είναι τεράστια απώλεια για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι ο καλύτερος γκαρντ των τελευταίων χρόνων», είπε σχετικά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags