Από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Γιάνγκ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κοιτάζουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ενισχύσουν την ομάδα στη θέση "5".

Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει λόγος να γίνει μία βιαστική, αγχωτική κίνηση, που μπορεί να μην είναι στοχευμένη και να μην αποδώσει στον βαθμό που επιθυμούν οι Πειραιώτες.

Με το όνομα του Τζόι Ντόρσεϊ να βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ως υποψήφιος να επιστρέψει!

Ο Αμερικανός άσος με τη θητεία στο Λιμάνι, γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τους ανθρώπους της, αν και αυτό το διάστημα έχει συμβόλαιο με την Γαλατασαράι...

Το όνομά του βρέθηκε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ως υποψήφιος για να φορέσει ξανά τη φανέλα του, μετά από τον τραυματισμό του Γιανγκ.

Βλέπετε έχει τα ίδια στοιχεία με τον σέντερ που τραυματίστηκε, καθώς είναι αθλητικός και πολύ δυνατός κάτω από τη ρακέτα.

Αλλά ο Σκύλος λέει ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα για επιστροφή του στο Λιμάνι, άσχετα αν κάποιοι τον... σπρώχνουν πίσω!

Ο λόγος; Μπορεί σαν αθλητής να ήταν εξαιρετικός και να έκανε άριστα τη δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σαν άνθρωπος, σαν προσωπικότητα, δεν είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Για όσους δεν το θυμούνται, μάλιστα, ο Αμερικανός είχε βρίσει τον Σπανούλη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία... προβληματική εικόνα στους "ερυθρόλευκους" για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Δεν έχουν και τις καλύτερες αναμνήσεις από την παρουσία του στο Λιμάνι, αν και είναι γεγονός ότι αγωνιστικά κυριαρχούσε.

Άλλωστε δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να περιμένουν να δούνε την κατάληξη κάποιων ομάδων στην Ευρωλίγκα και έπειτα να κινηθούν για την απόκτηση του αντι-Γιάνγκ...

***"Τσάκωσαν" στα... τέσσερα καυτή πολιτικό! (ΦΩΤΟ)