Με τον Αντονι Ράντολφ να τίθεται για πρώτη φορά φέτος στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα φέτος, μετά τον τραυματισμό που αντιμετώπισε, η Λοκομοτίβ Κουμπάν ετοιμάζεται για το ματς με τον Παναθηναϊκό, την Παρασκευή (21:45, 20/11) στο ΟΑΚΑ (6η αγωνιστική της Α' φάσης των ομίλων).

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ότι η νίκη είναι επιτακτική για την ομάδα του, ενώ αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε και ο Κίριλο Φεσένκο.

«Παίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εκτός έδρας και κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Όπως η Μπαρτσελόνα, έτσι και ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία στην Ευρωλίγκα και ο κόσμος του δημιουργεί καυτή ατμόσφαιρα στην έδρα του. Την Παρασκευή θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα έχουμε τον Άντονι Ράντολφ στο ρόστερ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Έχουμε ανάγκη τη νίκη, αν θέλουμε να προκριθούμε στο TOP 16. Δεν θα είναι εύκολο γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και κάθε ματς στην έδρα του είναι κρίσιμο γι' αυτούς. Αλλά, εμείς θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.