Facebook Pixel Ξέρετε ποια είναι η άποψη του Πρίντεζη για τον Τζέιμς;
| 2015-12-04 16:40:00

Ξέρετε ποια είναι η άποψη του Πρίντεζη για τον Τζέιμς;

Ξέρετε ποια είναι η άποψη του Πρίντεζη για τον Τζέιμς;

Τι λέει ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού για τον μελλοντικό του συμπαίκτη!

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει δώσει «μάχες» με τον βασικό υποψήφιο για τη θέση «5» στον Ολυμπιακό ουκ ολίγες φορές, όταν ο Αμερικανός φορούσε τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Euroleague το 2014. «O Σον Τζέιμς είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η ομάδα» δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ ΜΠΕ) ο Γιώργος Πρίντεζης, κληθείς να καταθέσει τη δική του άποψη για τον μελλοντικό συμπαίκτη του.

Ο Έλληνας διεθνής πάουερ φόργουορντ έκανε έκκληση στους «ισχυρούς» του ευρωπαϊκού μπάσκετ να εξετάσουν το πρόβλημα που ενσκήπτει με τους τραυματισμούς των παικτών ως απόρροια του μεγάλου αριθμού παιχνιδιών σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο και των 11 μηνών διαρκών αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους διεθνείς. «Την εθνική την αγαπάμε και μακάρι να είμαστε υγιείς και να μπορούμε να την υπηρετούμε για πολλά χρόνια. Έτσι, όμως, όπως είναι το σύστημα, που δηλαδή 11 μήνες το χρόνο πρέπει να παίζεις μπάσκετ, δεν μπορεί να συνεχιστεί» τόνισε μετά το νέο τραυματισμό που προέκυψε για τον Ολυμπιακό, με «θύμα» τον Βέλγο διεθνή Ματ Λοτζέσκι.

«Δεν φοβόμαστε κανέναν στο ΣΕΦ» σχολίασε ο Πρίντεζης για την 7η νίκη των «ερυθρόλευκων», επί της Αρμάνι Μιλάνο (73-63) στο ΣΕΦ, σε 8 αγώνες στον 2ο όμιλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags