Facebook Pixel Ο Παπανικολάου και οι επαφές
| 2016-01-13 18:36:00

Ο Παπανικολάου και οι επαφές

Ο Παπανικολάου και οι επαφές

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι ένας στόχος μεταγραφικός για την ομάδα του Αρη όσον αφορά την ενίσχυση μέσα στην χρονιά, με τον Νίκο Λάσκαρη να δείχνει έτοιμος να αναλάβει δράση για το θέμα

Ο πρώην παίκτης των Ντένβερ Νάγγετς αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα περίπου στις 17 του μήνα, ημερομηνία που θα σημαίνει ότι ο χρόνος προκειμένου να γίνουν επαφές και να μπορέσει, εφόσον όλα πάνω καλά, να συμφωνήσει και να παίξει στο Eurocup θα είναι πολύ λίγος.

Οπότε οι "κίτρινοι" πρέπει να κινηθούν άμεσα και έτσι ο Νϊκος Λάσκαρης δείχνει διατεθειμένος να αναλάβει δράση και να ξεκινήσει μία νέα σειρά επαφών με την πλευρά του αθλητή. Ήδη έγιναν οι πρώτες κουβέντες με τον κ. Σφαιρόπουλο, που είναι ο εκπρόσωπος του αθλητή, όμως δεν υπήρξε κάτι ουσιαστικό.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν δείχνει αυτή την στιγμή να σκέφτεται την επιστροφή του στον ΑΡΗ, αλλά μία συνεργασία με ομάδα της Ευρωλίγκα. Ενδιαφέρον φαίνεται ότι υπάρχει μόνο από την Λαμποράλ Κούτσα, ενώ οι πληροφορίες από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως η υπόθεση υποχωρεί.

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να του δώσει ρόλο βασικού, ένα δέλεαρ για τον Κώστα Παπανικολάου, ενώ και το οικονομικό είναι επίσης σημαντικό. Δεν αποκλείεται τώρα που θα εμπλακεί προσωπικά ο Νίκος Λάσκαρης με την υπόθεση να υπάρχουν εξελίξεις νωρίτερα, από την επιστροφή του Παπανικολάου στην Ελλάδα. 

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags