Ο Κώστας Παπανικολάου αποδεσμεύθηκε, την περασμένη εβδομάδα, από τους Ντένβερ Νάγκετς και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ο οποίος θα είναι στην Ευρώπη. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, έχουν φουντώσει οι φήμες για ...κρούση στον Έλληνα άσο από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ θυμίζουμε πως ήδη έχει κάνει πρόταση και ο Άρης.

Οι Κίτρινοι προσφέρουν στον “Παπ” συμβόλαιο για 1,5 χρόνο και του έχουν δώσει διορία έως το βράδυ της Κυριακής (17/01), ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η απάντηση θα είναι αρνητική. Την ίδια ώρα όμως, στο... κόλπο φαίνεται πως έχουν μπει και οι «αιώνιοι»!

Σύμφωνα με το «Eurohoops», ο Έλληνας φόργουορντ φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον Άρη και δύο ακόμα ομάδες, που είναι εκτός του Top 16. Το δημοσίευμα υποστηρίζει μάλιστα πως οι «πράσινοι» κατέθεσαν στον πρώην παίκτη των Νάγκετς πρόταση μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και περιμένουν άμεσα απάντηση.

Ωστόσο, υπάρχει μία μικρή ...λεπτομέρεια στην υπόθεση, που μάλλον δυσκολεύει τη μεταγραφή του Παπανικολάου τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στον όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του και ο οποίος δίνει την δυνατότητα στην Μπαρτσελόνα να ματσάρει όποια προσφορά γίνει για τον παίκτη.

Για αυτό και οι Καταλανοί έχουν τον πρώτο λόγο για την υπόθεση του «Παπ», ενώ όπως αναφέρει η στήλη «Pick n' Scroll», η Μπάρτσα έχει αποφασίσει να μην ματσάρει, μόνο την πρόταση του Άρη!