Μεγάλη κουβέντα έχει αρχίσει, ξανά, για το μέλλον του Κώστα Παπανικολάου και τις ομάδες που ενδιαφέρονται για να υπογράψουν μαζί του.

Ο Έλληνας άσος έχει απορρίψει την πρόταση του Άρη, με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα να κυριαρχούν στα δημοσιεύματα, ως υποψήφιες ομάδες για να τον αποκτήσουν...

Μόνο που δεν είναι οι μοναδικές, καθώς από το πουθενά έχει σκάσει στο ρεπορτάζ και η Λοκομοτίβ Κούμπαν, του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Που γνωρίζει πολύ καλά τον Έλληνα άσο, έχει μπάτζετ για να διαθέσει και δεδομένα θα του δώσει ρόλο πρωταγωνιστή!

Η στήλη Pick n Scroll του Σκύλου, στο twitter, ανάβει μάλιστα περαιτέρω φωτιά για την Κούμπαν και τον Παπανικολάου, ποστάρωντας το εξής σχόλιο... "Γιατί πιστεύω ότι ο Παπανικολάου θα έχει Έλληνα προπονητή; Όχι τον Σφαιρόπουλο... Και ρωτάω εγώ που δεν ξέρω: Αν ο Παπανικολάου πάει στον Ολυμπιακό, ποιος θα μείνει εκτός 12άδας; Ειδικά όταν γυρίσει κι ο Λοτζέσκι..."!

Έχουμε γράψει κι άλλες φορές, ότι το θέμα του Παπανικολάου δεν είναι απλό... Για καμιά ομάδα, δεδομένου ότι η Μπαρτσελόνα ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον κάνει δικό της, αν του καταθέσει ισόποση πρόταση με εκείνη που θα δεχτεί από άλλο ευρωπαϊκό κλαμπ!

Αλλά όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η ομάδα του, έχουν προβάδισμα...

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Ρίχνει βόμβα στην Α1 ο Άρης - Φέρνει Ελλάδα τον...