Είναι γεγονός ότι η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό, παρότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τους "ερυθρόλευκους", δεν βρίσκεται στο χέρι των δύο πλευρών!

Γιατί όπως έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή, εδώ στον Σκύλο, η Μπαρτσελόνα έχει το δικαίωμα να υπογράψει με τον παίκτη, αν καταθέσει ισόποση πρόταση...

Για την ακρίβεια, οι Πειραιώτες έστειλαν γραπτώς την πρότασή τους στη διοίκηση της Μπάρτσα και, στην ουσία, τώρα θα δούμε τις πραγματικές τους προθέσεις.

Όπως υποστηρίζουν στην Ισπανία, όμως, όλα είναι ανοιχτά!

Χώρος αυτή τησ τιγή δεν υπάρχει στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα για τον Κώστα, αφού στην ίδια θέση οι Ισπανοί έχουν ήδη τους Περπέρογλου, Αμπρίνες και Βεζένκοφ!

Για αυτό και είναι αισόδοξοι όλοι στον Ολυμπιακό για τις εξελίξεις (που αναμένονται άμεσες), προκειμένου ο παίκτης να φορέσει πάλι τη φανέλα τους...

Υπάρχουν όμως ρεπορτάζ (όπως της Mundo Deportivo για παράδειγμα) που υποστηρίζουν ότι η Μπάρτσα μπορεί να ματσάρει την προσφορά του Ολυμπιακού, βάζοντας μάλιστα στο σενάριο ανταλλαγή με Πέρπερογλου!

Για αυτό ο SportDog προτείνει λίγη ακόμα υπομονή...

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες: Είτε η Μπαρτσελόνα αποκτήσει τον παίκτη είτε τον αφήσει τον Ολυμπιακό, η υπόθεση δεν πρόκειται να γίνει σίριαλ!

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ - Αποκάλυψη: Υπέγραψε με βύσμα στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου!