Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ξανά ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τρίτης, πως δεν θα «ματσάρει» την πρόταση των Πειραιωτών και ουσιαστικά αφήνει τον παίκτη να διαλέξει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει.

Πριν λίγα λεπτά ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Χουάν Κρέους, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε την απόφαση των Καταλανών να μην κρατήσουν τον παίκτη.

«Το πρόβλημα δεν ήταν οικονομικό, δεν θέλαμε να αλλάξουμε τις ισορροπίες στην ομάδα» και συνέχισε: «Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δυναμώνει με την προσθήκη "Παπ", δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει τα δεδομένα. Κρίναμε οτι δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές, καθώς η ομάδα πλέον έχει βρει ρυθμό»!

Έτσι λοιπόν, ο Παπανικολάου ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, καθώς εδώ και μέρες έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό! Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη για συμβόλαιο 2,5 ετών έως και τον Ιούνιο του 2018, με τις οικονομικές απολαβές να είναι 250.000 ευρώ για το υπόλοιπο της σεζόν και 1.100.000 ευρώ για τις δύο ερχόμενες χρονιές.

Άμεσα θα έχουμε και ανακοινώσεις...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έτσι θα προκαλέσει ο "Ελέ"! Φεύγει για να πάει στη...