Μεγάλος ντόρος γίνεται τις τελευταίες ώρες για τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος πιέζει τη Γαλατά για να μείνει ελεύθερος και να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Ευρωλίγκα, πριν κλείσει το περιθώριο, για να παίξει στον δεύτερο γύρω του Top-16.

Ο Αμερικανός θέλει πάρα πολύ να έρθει στην Ελλάδα, αν και είναι δεδομένο, πως για την περίπτωσή του θα ενδιαφερθούν και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, με την προϋπόθεση βέβαια πως έχει λύσει το συμβόλαιό του με τους Τούρκους.

Ο Ντόρσεϊ βρίσκεται στα ...μαχαίρια με τον προπονητή του, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος την Κυριακή μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Εφές, βγήκε και είπε ότι: "Ο Ντόρσεϊ σήμερα μας έκανε περισσότερο κακό παρά καλό. Ήταν σαν παίζουμε όλο το ματς με έξι παίκτες"! Παρότι, λοιπόν, η Γαλατά φαίνεται να θέλει κάποια χρήματα για να τον αφήσει να φύγει, μάλλον στο τέλος θα του κάνει το χατήρι και θα λύσει το συμβόλαιό του...

Ο Αμερικανός επιθυμεί να συνεχίσει σε ομάδα που συμμετέχει στην Ευρωλίγκα και σίγουρα σε έναν εκ των Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού. Προτεραιότητά του είναι η ομάδα του Λιμανιού, ωστόσο αν δε βρει... ανταπόκριση, δε θα τον χάλαγε το ενδεχόμενο να φορέσει και τα πράσινα!

Άλλωστε, στο Τριφύλλι ρώτησαν για τον Ντόρσεϊ πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο κατάλαβαν πως είναι αρκετά... μπερδεμένη η κατάσταση με τη Γαλατά. Εάν υπάρξει, πάντως, εξέλιξη θετική και φύγει ως ελεύθερος από τους Τούρκους, τότε αναμένεται να γίνει νέα κρούση.

Στον Παναθηναϊκό, όπως σας έγραψε ο SportDog με πρωινό ρεπορτάζ, ψάχνονται για έναν καλό ψηλό μετά την απόκτηση του Έλιοτ Ουίλιαμς, ενώ το συγκεκριμένο θέμα επιβεβαίωσε με "διαρροή" και η ΚΑΕ, η οποία σημειώνει πως θα έρθει παίκτης από το... πάνω ράφι.

Επαναλαμβάνουμε, πάντως, ότι προτεραιότητα του Ντόρσεϊ (για την ώρα) παραμένει ο Ολυμπιακός, αν και οι Πειραιώτες τον είχαν απορρίψει πριν από δύο μήνες, όταν τους είχε ξαναπροταθεί. Τότε ο Σφαιρόπουλος είχε κρίνει πως δε... χωράει στην ομάδα, αν και τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει σημαντικά. Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν για ψηλό, όμως το όνομα του Αμερικανού δε βρίσκεται ψηλά στη λίστα, ενώ τόσο ο "Σφαιρό" όσο και οι Αγγελόπουλοι, είναι αρκετά διστακτικοί λόγω του χαρακτήρα του, τη στιγμή που ο Σπανούλης δεν θέλει ...ούτε να ακούει για τον Ντόρσεϊ!

Όπως αναφέρουν, πάντως, άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την υπόθεση, η περίπτωση του Ντόρσεϊ είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε πλειστηριασμό μεταξύ των "αιωνίων", καθώς ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε και ο Ολυμπιακός θέλουν να αφήσουν τον άλλον να εντάξει στην ομάδα του έναν τόσο καλό παίκτη. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να τον "χτυπήσουν" μόνο και μόνο για να ανεβάσουν την τιμή του, ώστε να μην έρθει τελικά στην Ελλάδα!