Facebook Pixel Θα κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός; Ιδού τι είπε ο Σφαιρόπουλος!
| 2016-02-18 22:40:00

Θα κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός; Ιδού τι είπε ο Σφαιρόπουλος!

Θα κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός; Ιδού τι είπε ο Σφαιρόπουλος!

Ο προπονητής των Πειραιωτών μίλησε για το θέμα της απόκτησης ενός ακόμη ψηλού...

Μετά το πέρας του αγώνα με τα Τρίκαλα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στη συνέντευξη τύπου και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα του προτίθεται να αποκτήσει ψηλό μόνο εάν βρει παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Φυσικά, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα δηλώνοντας ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά όχι και από τη συγκέντρωση των παικτών σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

"Είναι ένα παιχνίδι που υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Τα λέει όλα το σκορ. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά είχαμε και στιγμές που ατονίσαμε. Δεχτήκαμε μόνο 8 πόντους στην πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο δεκαλεπτο νομίζω πως σταματήσαμε να παίζουμε και αυτό δεν μου άρεσε. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και δείξαμε καλή εικόνα. Ο ρυθμός δεν ήταν αυτός που θέλαμε, αλλά θα τον βελτιώσουμε. Παίξαμε περισσότερο ομαδικά στο δεύτερο ημίχρονο".

"Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό μας, έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και στα νέα παιδιά που καλούνται να βγουν μπροστά. Αν βρούμε παίκτη να μας βοηθήσει, που θα μας δώσει το κάτι παραπάνω, θα προχωρήσουμε. Ψάχνουμε στην αγορά, αλλά δεν καιγόμαστε Δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτη απλά για να πάρουμε. Οι παίκτες υψηλού επιπέδου έχουν συμβόλαια. Αν βρούμε παίκτη, τότε ναι θα προχωρήσουμε".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags