Facebook Pixel Τα βροντάνε οι Αγγελόπουλοι;
| 2011-06-07 08:00:00

Τα βροντάνε οι Αγγελόπουλοι;

Τα βροντάνε οι Αγγελόπουλοι;

Μετά την απώλεια ενός ακόμη τίτλου, αλλά περισσότερο μετά την κριτική που τους ασκεί ο κόσμος της ομάδας, οι Αγγελόπουλοι σκέφτονται μέχρι και την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό.

Όπως διαβάζουμε σήμερα στον Τύπο, τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι απογοητευμένα από την απώλεια ενός ακόμη πρωταθλήματος. Παρόλο που έχουν δώσει περισσότερα από 100 εκ. ευρώ την τελευταία τριετία βλέπουν ότι αυτά τα χρήματα δεν έχουν ανταπόκριση και η ομάδα έχει αρκεστεί στην κατάκτηση δύο Κυπέλλων.

Την ίδια ώρα, δέχονται έντονη κριτική από τον κόσμο της ομάδας για τις επιλογές τους, αλλά και για το γεγονός ότι αφήνουν απροστάτευτο τον σύλλογο, όπως αναφέρουν οι οπαδοί. Η στάση των φιλάθλων είναι αυτή που απογοητεύει περισσότερο τους Αγγελόπουλους, οι οποίοι ναι μεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους, αλλά θα ήθελαν και αναγνώριση των προσπαθειών τους από τον κόσμο και, φυσικά, σε καμία περίπτωση, σκληρή κριτική.

Το παράπονό τους είναι δηλαδή, ότι οι οπαδοί δεν αναγνωρίζουν ότι σε δύσκολα οικονομικά καιρούς έχουν βάλει ένα τσουβάλι λεφτά για να φτιάξουν μια ομάδα κυρίαρχη σε Ελλάδα και Ευρώπη άσχετα αν δεν τα έχουν καταφέρει λόγω κάποιων κακών χειρισμών τους οποίους, όπως προαναφέραμε, παραδέχονται.

Εξάλλου, παρουσιάζονται απογοητευμένοι και από τα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα, αλλά και τη διαιτησία.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που οι Αγγελόπουλοι δεν τα βροντήξουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αναμένεται να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στην ομάδα. Το μπάτζετ θα μειωθεί δραστικά, ενώ θα έχουμε πολλές αποχωρήσεις.

Οι Χαλπερίν και Πελεκάνος, που μένουν ελεύθεροι, όπως και οι Κέσελ, Νίλσεν και Έρτσεγκ που έχουν συμβόλαιο, δύσκολα θα μείνουν, ενώ σε αυτούς που έχουν ψηλά συμβόλαια θα προταθεί σημαντική μείωση. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Παπαλουκάς, ενώ ο Μπουρούσης θα μείνει αν δεν δοκιμάσει την τύχη του στο NBA.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags