Facebook Pixel Απασφάλισε ο Βασιλακόπουλος για αδέρφια, Δημήτρη!
| 2016-02-24 12:30:00

Απασφάλισε ο Βασιλακόπουλος για αδέρφια, Δημήτρη!

Απασφάλισε ο Βασιλακόπουλος για αδέρφια, Δημήτρη!

ΤΙ είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ σε συνέντευξή του, για τους παράγοντες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού!

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αποτελεί τη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Για αυτό και κάθε φορά που αποφασίζει να παραχωρήσει συνέντευξη, αυτή έχει πολύ ενδιαφέρον για τον φίλαθλο κόσμο.

Όπως έγινε και αυτή τη φορά, που μίλησε στο Contra για διάφορα θέματα γύρω από το ελληνικό μπάσκετ (και τον αθλητισμό γενικότερα), με τον Σκύλο να επιλέγει τα σημεία που σχολιάζει τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

"Γιατί νομίζουν πως υποστηρίζω τον Γιαννακόπουλο (σ.σ. τον Δημήτρη). Το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εγώ τον Γιαννακόπουλο τον έχω δει 1-2 φορές. Έχω σχέσεις μαζί του, όπως έχω με όλα τα σωματεία", ήταν η απάντηση του Γ. Βασιλακόπουλου σε ερώτηση για την ένταση που υπάρχει στη σχέση του με τους Αγγελόπουλους.

Σε άλλο σημείο, πάλι για τη σχέση του με τα δύο αδέρφια, σχολίασε: "Μα το θέμα του ελληνικού μπάσκετ είναι οι σχέσεις Αγγελόπουλων με Βασιλακόπουλο; Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί, κανένας δεν του κλείνει το δρόμο. Ας προχωρήσει κι ας αφήσει τη μετάθεση της ευθύνης. Ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Δεν αντιδικώ με κανένα σωματείο. Ειδικά με κάποιο σωματείο που στέκεται πολύ καλά και στην Ευρώπη. Έχω πει πως η παρουσία της οικογένειας Αγγελόπουλων είναι θετική, τόσο για το ελληνικό όσο και για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Σε μία δύσκολη περίοδο ανέλαβαν ένα ιστορικό σωματείο και το ανέδειξαν. Εγώ, για παράδειγμα, χάρηκα που δημιούργησε ο Ολυμπιακός γυναικείο τμήμα μπάσκετ. Και το γνωρίζουν οι κύριοι που το έφτιαξαν. Γιατί; Γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο, θα φέρει περισσότερο κόσμο και θα αναβαθμίσει το γυναικείο μπάσκετ. Γιατί να είμαι εναντίον; Δεν καταλαβαίνω...

Δεν έχω πρόβλημα για να δώσω λύση. Εγώ εδώ είμαι. Τα τηλέφωνά μου είναι ανοιχτά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε προσωπικό ούτε σωματειακό".

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τις σχέσεις που έχουν: "Δεν έχω καμία σχέση. Ο μόνος που επικοινωνεί με την ΕΟΚ είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος. Το συγκεκριμένο παιδί το γνωρίζω πολλά χρόνια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags