Facebook Pixel Κουβέντες πάνω στα νεύρα!
| 2011-06-07 16:48:00

Κουβέντες πάνω στα νεύρα!

Κουβέντες πάνω στα νεύρα!

O Ηρακλής Αντύπας γράφει για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που ζήτησαν την αποχώρηση των Αγγελόπουλων.

Aναλυτικά το άρθρο του:

Στα νεύρα λες πολλά. Λες κουβέντες, που συνήθως τις μετανιώνεις. Είναι αυτή η θολούρα της στιγμής, που σε βγάζει εκτός εαυτού. Που δεν τον ελέγχεις τον άτιμο.

Δεν βγάζω εκτός της αφεντιά μου, γιατί στην θολούρα μου, δεν ελέγχομαι.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τέταρτο τελικό των πλέι οφ, οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού, είτε μέσω σχολίων σε οπαδικά site, είτε σε forum, ακόμα και στις μεταξύ τους κουβέντες, επιθυμούσαν την αποχώρηση των Αγγελόπουλων από την ΚΑΕ.

Επειδή δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα, και φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο το ότι την συγκεκριμένη κούπα την σηκώνει ο «αιώνιος αντίπαλος». Το να φύγουν τα δύο αδέρφια είναι εύκολο. Ανοίγουν την πόρτα, λένε «γεια σας» και συνεχίζουν την ζωή τους. Αν βρεθεί ιδανικός αντικαταστάτης, οι Αγγελόπουλοι θα μείνουν στην ιστορία ως οι άνθρωποι που έκαναν και πάλι ανταγωνιστικό το τμήμα μπάσκετ.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, πώς ήταν το μπάσκετ του Ολυμπιακού, πριν το αναλάβουν εξολοκλήρου τα δύο αδέρφια. Είδαμε εξαιρετικούς παίκτες με την ερυθρόλευκη, είδαμε και πάλι τον Ολυμπιακό να διεκδικεί τίτλους και να φτάνει μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας.

Κατά την άποψή μου, η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κατακτήσει δύο σερί Κύπελλα, έφτασαν κοντά στο πρωτάθλημα και υπάρχει η μαγιά για την δημιουργία μιας ακόμα μεγαλύτερης ομάδας.

Είμαι επίσης βέβαιος, ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ζητούσαν την αποχώρησή τους, τώρα που έχουν ηρεμήσει βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα και έχουν αλλάξει γνώμη.

Υ.Γ. Στο ποδόσφαιρο τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Το κρίσιμο ραντεβού της Πέμπτης του Μαρινάκη με τον Βαλβέρδε (παρουσία Μαθία, Κοβάσεβιτς), θα δώσει τροφή στα μεταγραφικά σενάρια. Για την ακρίβεια, μπορεί και να βγει κάτι καλό…

Υ.Γ. (1). Σε συνέχεια του προηγούμενου, πρέπει επιτέλους να έρθει και η ώρα των ανακοινώσεων. Γιατί από στόχους, φλερτ, κοντά, μακριά, να φάνε και οι κότες. Οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις είναι το ζητούμενο, προκειμένου ο μεγάλος στόχος να γίνει πραγματικότητα. Θυμίζω ότι αυτός είναι, ο Βαλβέρδε να έχει στην προετοιμασία το 80% του ρόστερ της νέας σεζόν. Για να δούμε…

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags