Facebook Pixel Σφαιρόπουλος: "Αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε"
| 2016-03-05 01:02:00

Σφαιρόπουλος: "Αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε"

Σφαιρόπουλος: "Αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε"

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε από τους παίκτες του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Λαμποράλ, ενώ μίλησε και για τους Όντομ και Ουόρικ
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ηταν ένα πολύ κρίσιμο ματς. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαστε χαρούμενοι που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση. Επικρατήσαμε δίκαια. Ημασταν καλά αμυντικά και επιθετικά. Ελέγξαμε το ματς από την άμυνα μας. Δεχθήκαμε 30 πόντους στο ημίχρονο και λιγότερους από 70 πόντους συνολικά. Κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ. Είχαμε ενέργεια και ρυθμό. Κρατήσαμε σταθερό τέμπο. Με την ομαδική προσπάθεια όλων τα καταφέραμε.

Αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε. Από μεθαύριο ετοιμαζόμαστε για την Μπάμπεργκ. Ολοι όσοι μπήκαν προσέφεραν και προσπάθησαν για την ομάδα. Αυτό είναι το ζητούμενο, να παίζουν όλοι ομαδικά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που στήριξε και έσπρωξε την ομάδα. Θα τα καταφέρουμε με τον κόσμο κοντά μας. Θέλουμε να μεταδίδεται ο παλμός του κόσμου”.

Σχετικά με τον Ουόρικ και τη θέση που θα αγωνίζεται, σχολίασε: “Κυρίως στο πέντε θα παίζει. Δεν είναι εύκολο να παίζει σε δυο θέσεις. Είναι μπερδεμένος, γιατί δεν ξέρει πρόσωπα, καταστάσεις και συστήματα. Θα χρειαστεί ακόμα περισσότερο χρόνο αν παίξει σε δυο θέσεις. Είναι πάουερ φόργουορντ που μπορεί να παίξει και ως σέντερ. Πάντως έδειξε την ποιότητα του σε αυτά τα πέντε λεπτά. Εκανε μόλις τρεις προπονήσεις. Θα μας βοηθήσει πολύ”.

Σε ερώτηση για το παιχνίδι στη Μόσχα και τη διαιτησία κόντρα στην ΤΣΣΚΑ: “Είναι συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Λαμποράλ. Εχω μιλήσει για τη διαιτησία, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω”.

Τέλος, σε ερώτηση για τον Οντομ είπε: “Εχει πολλά φυσικά προσόντα. Εχει δυνατά πόδια και παίζει καλή άμυνα. Συνεισφέρει και στην άμυνα. Αυτό το χάιλαιτ που έκανε στο ματς, το κάνει και στις προπονήσεις”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags