Facebook Pixel "Να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να μη μείνουμε καθόλου σε αυτό"
| 2016-03-26 01:37:00

"Να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να μη μείνουμε καθόλου σε αυτό"

"Να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να μη μείνουμε καθόλου σε αυτό"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ, την οποία χαρακτήρισε δείγμα των δυνατοτήτων του, εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αν και κάλεσε τους παίκτες του να ξεχάσουν γρήγορα το παιχνίδι 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, που συνδυάστηκε με τη διαφορά, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Δείξαμε μεγάλη αποφασιστικότητα, όποιος έπαιξε έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Πήραμε μια μεγάλη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν από τα καλύτερα που έχουμε κάνει. Η Ρεάλ περιμέναμε πως θα αντιδράσει, αλλά δεν μπήκε ποτέ στη διεκδίκηση του αγώνα. Είναι μια ομάδα ρυθμού που μπορεί να καλύψει διαφορές, αλλά είχαμε το καθαρό μυαλό για να διαχειριστούμε σωστά το δεύτερο ημίχρονο. Κρατήσαμε μια τόσο μεγάλη ομάδα εκτός αγώνα. Στο τέλος παλέψαμε για τη διαφορά, παίξαμε έξυπνα και ψύχραιμα και πήραμε τη διαφορά που θέλαμε για παν ενδεχόμενο», τόνισε ο προπονητής των Πειραιωτών.

«Έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας, για το πρωτάθλημα και το Top 16, που είναι πολύ σημαντικά. Έχουμε δουλέψει σκληρά γι’ αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια και τα βλέπουμε μεμονωμένα, για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι μια νίκη που δείχνει τις δυνατότητες της ομάδας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Ένα γεμάτο ΣΕΦ είναι πολύ δύσκολο για κάθε ομάδα. Νομίζω πως τους αποζημιώσαμε. Είπα ήδη στα παιδιά πως πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να μη μείνουμε καθόλου σε αυτό», πρόσθεσε.

Όσο για το αν στον Ολυμπιακό μέτρησε περισσότερο η καρδιά ή η τακτική, είπε: «Η τακτική και η αγωνιστικότητα ήταν απαραίτητα στοιχεία και αλληλένδετα. Τα είχαμε και τα δύο σήμερα. Η θέληση για τη νίκη υπάρχει, αλλά χωρίς καθαρό μυαλό δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις».

Τέλος, για τον Γουόρικ είπε: «Έχει παίξει κι άλλα καλά παιχνίδια, αλλά όχι τόσο όσο αυτό. Είναι θετικός στη σκέψη, είναι καλός αθλητής, έχει εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και όσο γνωρίζει τη φιιλοσοφία της ομάδας θα παίζει καλύτερα. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα συνόλου και έχει τον ηγέτη της, που είναι ο Βασίλης Σπανούλης, που είναι η αιχμή του δόρατος». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags