Facebook Pixel Σκάει βόμβα Μπουρούση σε μεγάλη ελληνική ομάδα;
| 2016-03-26 12:00:00

Σκάει βόμβα Μπουρούση σε μεγάλη ελληνική ομάδα;

Σκάει βόμβα Μπουρούση σε μεγάλη ελληνική ομάδα;

ΜΕΓΑΛΗ καψούρα του προέδρου τοπ ελληνικής ομάδας ο Γιάννης Μπουρούσης, ετοιμάζεται να τον φέρει ξανά στην Ελλάδα για να παίξει μπάσκετ!

Ο Γιάννης Μπορούσης είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες σέντερ και δεν είναι τυχαία η φετινή του αγωνιστική παρουσία στο ισπανικό πρωτάθλημα και την Ευρώπη, καθώς βγάζει μάτια.

Έμπειρος, σε άριστη φόρμα, μπαρουτοκαπνισμένος στο τοπ επίπεδο, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ενός αγώνα με την παρουσία του.

Για αυτό και το όνομά του "παίζει" για μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ υπήρξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του ακόμα και από την Κίνα!

Ο ίδιος, πάντως, κρατάει χαμηλούς τόνους και περιμένει να δει τι θα γίνει στην καριέρα του, όταν ολοκληρωθεί η σεζόν...

Γιατί και στα δικά του αυτιά έχει φτάσει το σενάριο που θέλει μεγάλη ελληνική ομάδα να τον έχει στην κορυφή της λίστας της και το προσεχές καλοκαίρι να τον προσεγγίζει για να φορέσει τη φανέλα της!

Μία κίνηση που, αν γίνει, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς η παρουσία του Μπουρούση είναι ικανή να το κάνει...

Φυσικά δεν είναι εύκολα να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Μπουρούσης, για πολλούς και διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης να εξηγήσουμε.

Ο ίδιος το θέλει, άλλωστε σιγά - σιγα τα χρόνια περνάνε, αλλά δεν είναι εύκολο...

Αν θα καταφέρει να τον ψήσει ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας, που έχει χρήμα και το σπρώχνει για την ομάδα, αυτό είναι κάτι που θα το δούμε σύντομα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags