Facebook Pixel Ο «πληγωμένος» Γιάνκοβιτς αλλάζει τα δεδομένα
| 2016-04-25 23:27:00

Ο «πληγωμένος» Γιάνκοβιτς αλλάζει τα δεδομένα

Ο «πληγωμένος» Γιάνκοβιτς αλλάζει τα δεδομένα

Τι συμβαίνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του διεθνούς φόργουορντ

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου (91-63), καθώς χτύπησε στον καρπό (κάταγμα στο μετακάρπιο) και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο των Play off.

Με το… καλημέρα, λοιπόν, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει να διαχειριστεί μια σημαντική απουσία, καθώς στη θέση του διεθνούς άσου υπήρχε ο Σάσα Πάβλοβιτς, ο οποίος πλέον δεν ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, εδώ και μερικές μέρες.

Με δεδομένο πως δεν υπάρχει περιθώριο για μεταγραφική ενίσχυση (έχει εκπνεύσει από την Παρασκευή 15/04) ο «Άρτζυ» είναι αναγκασμένος να… ανακατέψει την τράπουλα και να βρει λύσεις εκ των έσω, ώστε να μην υπάρξει κενό στη θέση «3».

Με τα δεδομένα που υπάρχουν ως ώρας, αλλά και με τις λύσεις που έχει στα χέρια του ο Έλληνας προπονητής, η… αναβάθμιση του Έλιοτ Ουίλιαμς στη θέση «3» δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Αμερικανός έχει παίξει στην θέση και γνωρίζει πολύ καλά το τι πρέπει να κάνει και πώς να ανταποκριθεί στο ρόλο που θα του ανατεθεί. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μόλις επιστρέψει στη δράση αναμένεται να πάρει θέση στο rotation της ομάδας.

Παράλληλα, υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί με τρία γκαρντ. Σε μια τέτοια περίπτωση ο Νίκος Παππάς ή ο Τζέιμς Φελντέιν θα είναι οι παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν τη θέση «3», ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και σχήμα με την παρουσία του Αντώνη Φώτση στη θέση «3». Ο «Batman», άλλωστε, διακρίνεται για το αξιόπιστο μακρινό σουτ που διαθέτει και είναι πολύ πιθανό να τον εκμεταλλευτεί ο «Άρτζι» τοποθετώντας τον ως 3άρι.

Πηγή: sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags