Facebook Pixel ΚΟΛΚΑΣ: Να τελειώνουμε με τους «γενίτσαρους» που απέμειναν
| 2016-05-09 23:17:00

ΚΟΛΚΑΣ: Να τελειώνουμε με τους «γενίτσαρους» που απέμειναν

ΚΟΛΚΑΣ: Να τελειώνουμε με τους «γενίτσαρους» που απέμειναν

Ο Σταύρος Κόλκας αρθρογραφεί για το όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για τις επερχόμενες εκλογές στην Ομοσπονδία

Δεν θα γίνει ρε γαμώτο ο τελικός του Κυπέλλου. Κρίμα που θα χαθεί αυτό το υπερθέαμα. Μπορεί να τον κάνει μόνη της η ΕΠΟ που έχει βρει και τις ημερομηνίες.

Αλήθεια ποιος πραγματικά δεν θέλει να γίνει ο τελικός; Όταν έχεις συμφωνήσει με συγκεκριμένους όρους και δεν τους τηρείς, προφανώς και είσαι αυτός που δεν θέλει. Δηλαδή η ΕΠΟ. Το γιατί, είναι πραγματικά άξιο απορίας αλλά με αυτούς δεν χρειάζεται να απορείς και ιδιαίτερα. Είναι στα χαμένα.

Προφανώς και όσοι δεν κατανοούν γιατί είναι σημαντικό να παίζει ο διαιτητής μεγάλα παιχνίδια με τους βοηθούς του, δεν γνωρίζουν ποδόσφαιρο. Ξεκινάμε από τα βασικά. Φανταστείτε έναν διαιτητή που είναι υπό πίεση μετά τα όσα έχουν συμβεί, να μην έχει εμπιστοσύνη στους συναδέλφους του. Το να γίνει ροντέο το παιχνίδι είναι σχεδόν μαθηματικό.

Για την ΕΠΟ, βέβαια, δεν είναι λόγος αναβολής αυτός. Και για τον Ολυμπιακό επίσης. Για τον Κοντονή και την ΑΕΚ είναι. Και για μας είναι. Προφανώς και τους Παναθηναϊκούς αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες που γνωρίζουν τι γίνεται.

Αυτό βέβαια που κάνει η ΕΠΟ, τορπιλίζει και τα πλέι οφς. Αλήθεια, υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο για να γραφτεί η ΕΠΟ στα παλαιότερα των υποδημάτων, να έρθουν ξένοι διαιτητές και να διεξαχθούν κανονικά τα πλέι οφς; Θα ήταν το ιδανικό αν και χλωμό.

Και εσύ κάνε προετοιμασία για να παίξεις αυτά τα παιχνίδια. Χωρίς να γνωρίζεις ημερομηνίες, έχοντας σχεδόν έναν μήνα χωρίς αγώνα, χωρίς τις βασικές αρχές που πρέπει να υπάρχουν για να προγραμματίσει μία ομάδα την αγωνιστική της δράση.

Και εσύ κάνε τον προγραμματισμό σου για την επόμενη σεζόν, έτσι ώστε να έχεις περιτύλιγμα ως κομπάρσος πολυτελείας.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει ως πρώτο στόχο την αλλαγή στην ΕΠΟ. Δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα αν δεν αλλάξουν αυτοί.

Και μιας που πιάσαμε τις εκλογές, ήδη οι Σέρρες και η Πέλλα αρχίζουν να κλείνουν προς ΠΑΟΚ. Μάλλον και η Καβάλα.

Αυτοί που επιμένουν να βρίσκονται με τους συγκεκριμένους τύπους, είναι η Βέροια και η Κομοτηνή.

Απαγορεύεται να υπάρχει ένωση στη Βόρεια Ελλάδα που θα είναι με αυτούς. Θα πρέπει να βρεθεί μία φόρμουλα να τελειώνουμε με ότι γενίτσαρο απέμεινε.

Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags