Τεράστιο θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά την κακή εμφάνιση της ομάδας και την ήττα από τον Άρη, στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ, έσκασε το θέμα με το ξενύχτι των Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς.

Οι τρεις τους μετά την ήττα με 77-68 από τον παθιασμένο Άρη είπαν να πνίξουν τον πόνο τους κάνοντας μια βόλτα στην όμορφη, πάντα, νυχτερινή Θεσσαλονίκη. Μετά από μια βόλτα απ' τα μπαράκια στα Λαδάδικα ορισμένοι συνέχισαν και σε γνωστό ελληνικό club (κοινώς... μπουζούκια), όπου πρωταγωνίστησαν και σε σκηνές απείρου κάλλους με τις καλλιτέχνιδες του μαγαζιού ως τα ξημερώματα...

Το θέμα έφτασε άμεσα και στα αυτιά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και φυσικά του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος είναι πάρα πολύ προβληματισμένος και συγχρόνως απογοητευμένος από τους συγκεκριμένους παίκτες.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του SportDog αναφέρουν πως σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις, ωστόσο δεν ισχύει το σενάριο που ήθελε τον κόουτς να διώχνει από την Θεσσαλονίκη σήμερα τους τρεις Αμερικανούς. Σύμφωνα με όσα μάθαμε, οι Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς θα αγωνιστούν κανονικά στο αυριανό ματς με τον Άρη, ενώ οι …εξελίξεις θα έρθουν μετά το τέλος των τελικών, δηλαδή μετά τα ματς με τον Ολυμπιακό (εφόσον έρθει η πρόκριση).

Για την ώρα πάντως, κανείς από τους τρεις δεν λογίζεται ως «τελειωμένος», καθώς στο Τριφύλλι παρότι είναι δυσαρεστημένοι με την στάση των παικτών, δεν θα πάρουν βιαστικές αποφάσεις. Αυτό που μάθαμε όμως, είναι ότι στην χειρότερη θέση εκ των τριών βρίσκεται ο Τζέιμς Φελντέιν!!

Στο Τριφύλλι είναι απογοητευμένοι μαζί του, καθώς πριν από λίγο καιρό (τον Μάρτιο) ανανέωσαν το συμβόλαιο του για δύο χρόνια και από τότε όχι μόνο βρίσκεται σε μόνιμη αγωνιστική πτώση, αλλά έχει υποπέσει σε …εξωαγωνιστικά φάουλ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
  
  
Έξαλλος Τίγρης για Διαμαντίδη: Δεν είδαν τον Κόμπε;