Ας το πάρουμε επιτέλους απόφαση. Η καφρίλα των οπαδών στα ελληνικά γήπεδα δεν έχει χρώμα, δεν έχει ομάδα. Μετά τα όσα απαράδεκτα συνέβησαν στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό, όπου οι φίλαθλοι των γηπεδούχων φώναξαν υβριστικά συνθήματα για τη μητέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη, σήμερα είχαμε νέο... επεισόδιο στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, στο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, οι φίλοι της Ένωσης «υποδέχθηκαν» τον Βασίλη Σπανούλη με ένα υβριστικό σύνθημα για τη γυναίκα του και τη μητέρα του, το οποίο (αν είναι ποτέ δυνατόν!!) φώναξαν ξανά πολλές φορές όταν η ομάδας τους ήταν μπροστά, ακόμα και στους 17 πόντους!!

Βέβαια, εκτός από την καφρίλα των οπαδών της ΑΕΚ, αξίζει να σχολιάσουμε και την απαράδεκτη στάση των διαιτητών (Αναστόπουλος, Φούφης, Γκούμας), οι οποίοι σε αντίθεση με ό,τι έγινε την Δευτέρα το βράδυ στο Αλεξάνδρειο, ΔΕΝ διέκοψαν το ματς.

Όταν έβριζαν τη μάνα του Διαμαντίδη οι κάφροι του Άρη, οι διαιτητές σταμάτησαν και καλά έκαναν, το παιχνίδι για να κάνουν παρατηρήσεις, όμως σήμερα που έγινε ακριβώς το ίδιο με τον Σπανούλη στο ΟΑΚΑ, δεν είχαμε ούτε μία διακοπή.

Κουφοί ήταν μάλλον ή απλά δεν ήθελαν να… προκαλέσουν τα «καλά παιδιά» της εξέδρας, οι οποίοι (επίσης αν είναι ποτέ δυνατόν!!) πριν το τζάμπολ άλλαξαν θέση στο γήπεδο, για να βρίσκονται πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και να τους βρίζουν καλύτερα.

Αν δεν αντιδράσουμε επιτέλους απέναντι στους κάφρους όλων των ομάδων, δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα…

Δείτε τι έγινε με τον Σπανούλη στο ΟΑΚΑ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο δαιμονισμένος που έδιωξε την ΑΕΚ από το γήπεδο!