Facebook Pixel Μπράβο! Φοβερός Μπουρούσης για ΠΑΟ!
| 2016-05-12 15:38:00

Μπράβο! Φοβερός Μπουρούσης για ΠΑΟ!

Μπράβο! Φοβερός Μπουρούσης για ΠΑΟ!

Τι είπε ο Γιάννης Μπουρούσης για τον περίφημο ημιτελικό του 2009 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό;

Ο σέντερ της Λαμποράλ έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις εν όψει του φάιναλ φορ και σε ερώτηση για το ότι πήρε την τελευταία επίθεση στο αξέχαστο ματς του 2009 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είπε το τρομερό: «Αποκλειστήκαμε τότε, αλλά τουλάχιστον είμαι χαρούμενος που στη συνέχεια το πήρε μία ελληνική ομάδα».

Αναλυτικά, ο Γιάννης Μπουρούσης, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στη συνέντευξή του, μίλησε για:

-το πώς καταφέρνει και είναι όλο και καλύτερος όσο περνάει ο καιρός:

«Ο κόουτς Περάσοβιτς με έκανε καλύτερο παίκτη. Με πίεση με παρότρυνε να δουλέψω για να γίνω καλύτερος και να κάνουμε όλοι μαζί κάτι καλό. Μου έβαλε στο μυαλό το ότι μπορούμε και πως είμαι σημαντικός παίκτης και τα κατάφερε. Για την ομάδα, τον κόσμο και την πόλη. Στο τέλος κάναμε κάτι τρομερό να είμαστε στο Final Four και αυτό είναι ήδη μια μεγάλη επιτυχία».

-το τι θα κάνει την Κυριακή το βράδυ αν έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα:

«Πολύ καλή ερώτηση αν πάμε στον τελικό. Οπότε πρέπει να περιμένουμε. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να νικήσουμε στον ημιτελικό και μετά θα το συζητήσουμε αυτό, χρειάζεται λίγη υπομονή».

-το ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον χαρακτήρισε πλέι μέικερ και αν το 2009 θα έπαιρνε ξανά τη τελευταία επίθεση όπως στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό:

«Ευχαριστώ τον κόουτς Ομπράντοβιτς που με θεωρεί πλέι μέικερ και ναι, θεωρώ πως αν μου δοθεί η ευκαιρία στη τελευταία φάση θα ξαναέπαιρνα το σουτ και δεν θα έδινα πάσα. Αποκλειστήκαμε τότε, αλλά τουλάχιστον είμαι χαρούμενος που στη συνέχεια το πήρε μία ελληνική ομάδα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags