Facebook Pixel Ρεπορτάζ - βόμβα για το μέλλον του Μπουρούση!
| 2016-05-17 14:14:00

Ρεπορτάζ - βόμβα για το μέλλον του Μπουρούση!

Ρεπορτάζ - βόμβα για το μέλλον του Μπουρούση!

Η τρομερή απόδοση του Γιάννη Μπουρούση στο φάιναλ φορ, αλλά και όλη την φετινή χρονιά, έχει προκαλέσει "τρέλα" και ήδη "έσκασε" ενδιαφέρον από πολλές ομάδες!

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της φετινής Λαμποράλ και με τις τεράστιες εμφανίσεις του την οδήγησε στο φάιναλ φορ του Βερολίνου, χάνοντας στο νήμα την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Ο Έλληνας σέντερ μπήκε δικαιωματικά στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκας, έχοντας 14,5 πόντους μέσο όρο φέτος και η απόδοσή του με την Φενέρ στον ημιτελικό ήρθε για να επιβεβαιώσει ότι ο είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της "γαλανόλευκης" εδώ και πολύ καιρό.

Φυσικά, οι εξωπραγματικές εμφανίσεις του έχουν κινήσει, ήδη, το ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πάνω από 10 ενδιαφερόμενες!

Το ενδιαφέρον από την Κίνα είναι δεδομένο, ενώ υπάρχει και η "βόμβα" του ΝΒΑ, αφού τουλάχιστον τρεις σύλλογοι φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Μπουρούση. Επίσης, δεδομένη είναι η "τρέλα" που υπάρχει στην Ισπανία για τον 32χρονο, όπως και από την Τουρκία.

Βέβαια και η Λαμποράλ δεν θέλει να χάσει τον Μπουρούση, που του έχει καταθέσει, ήδη, επίσημη πρόταση ανανέωσης, με απολαβές που φτάνουν τα 1,7 εκ, ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια!

Μένει να δούμε τι θα κάνει ο ίδιος ο Μπουρούσης που μοιάζει πιο προσγειωμένος και συγκεντρωμένος από ποτέ στην καριέρα του, έχοντας, πάντως, σε πρώτο πλάνο την συνέχεια σε ομάδα του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags