Facebook Pixel Γιώργω ψυχάρα Ολυμπιακάρα το σύνθημα που δονεί το ΣΕΦ για τον Πρίντεζη
| 2016-05-19 19:20:00

Γιώργω ψυχάρα Ολυμπιακάρα το σύνθημα που δονεί το ΣΕΦ για τον Πρίντεζη

Γιώργω ψυχάρα Ολυμπιακάρα το σύνθημα που δονεί το ΣΕΦ για τον Πρίντεζη

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λίγα λεπτά πριν την έναρξη του πρώτου τελικού μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ, για την απώλεια του πατέρα του Πρίντεζη, αλλά και για την ομάδα που θα παρουσιάσει στο παρκέ το Τριφύλλι.

"Έτυχε κάτι άσχημο σε ένα μέλος της ομάδας. Θα μείνουμε ως ομάδα να το αντιμετωπίσουμε, θα είμαστε όλοι μαζί και συμπαγής για να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε", ανέφερε αρχικά για τον Πρίντεζη.

Στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός έδειξε να βρίσκεται σε καλή περίοδο με τον Έλληνα τεχνικό να παραδέχεται: "Είμαστε σε καλό σημείο. Παίζουμε καλά. Αυτό έχει γίνει γιατί δουλέψαμε όλοι μαζί χωρίς τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα. Ένας τελικός, όμως, είναι πάντα ένα διαφορετικό παιχνίδι κι έχουμε παίκτες με μεγάλη εμπειρία που ξέρουν ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς διαφορετικά".

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε πολλά σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισαν οι "κόκκινοι" με τον κόουτς Σφαιρόπουλο να εξηγεί πως "Ο Παναθηναϊκός γέμισε ακόμα περισσότερο το ρόστερ του. Έχουν κάποιους τραυματίες και κάποιους παίκτες που έφυγαν, όμως τους έχουν αναπληρώσει. Το όπλο του Παναθηναϊκού είναι το ανοικτό γήπεδο, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό. Γι αυτούς τους τελικούς δουλεύουμε από την αρχή της χρονιάς".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags