Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξέφρασε έντονα τα παράπονά του για τα σφυρίγματα των τριών διαιτητών στο ΣΕΦ, με τους ανθρώπους της ομάδας να μεταφέρουν κι αυτοί την δυσαρέσκειά τους.
Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι δεν δινόταν τίποτα στην άμυνα του Ολυμπιακού, ενώ λένε ότι θα έπρεπε να εκτελεστούν ξανά ορισμένες βολές, αφού οι οπαδοί των Πειραιωτών έριχαν λέιζερ στα μάτια των παικτών του "τριφυλλιού".
«Αισθανόμαστε οργή κι αγανάκτηση για την εντεταλμένη υπηρεσία του κ. Πηλοΐδη και για όλα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ. Αλλά ως Παναθηναϊκός πιστεύουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα και πως παρά τις αντίξοες διαιτητικές συνθήκες θα παλέψουμε και θα πάρουμε το Πρωτάθλημα. Τελικά ήταν εντάξει ο ορισμός της ΚΕΔ για την οποία φώναζε η ΚΑΕ ΟΣΦΠ. Συγχαρητήρια στους κυρίους Σκινδήλια και Σταυρόπουλο», έλεγαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο