Facebook Pixel «Επίθεση» Λάσκαρη στην ΑΕΚ!
| 2016-05-28 21:55:00

«Επίθεση» Λάσκαρη στην ΑΕΚ!

«Επίθεση» Λάσκαρη στην ΑΕΚ!

Διαβάστε τι είπε το «αφεντικό» του Άρη για το επεισόδιο που υπήρξε στην αναμέτρηση του τέταρτου και τελευταίου μικρού τελικού.

Παράπονα για τη στάση που κράτησε, κατά τη γνώμη του, η ΑΕΚ στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε από τους οπαδούς της, έκανε ο Νίκος Λάσκαρης.

«Έχουν πέσει αντικείμενα προς εμένα. Δυστυχώς η ΑΕΚ δεν ήθελε να παρέμβει δυναμικά στο σκηνικό που δημιουργήθηκε. Απ ό,τι φαίνεται φοβάται τους οπαδούς της. Δεν ήθελε να παρέμβει. Φοβόταν ότι αν παρέμβει πιο δυναμικά, θα υπάρξουν επεισόδια. Το κατανοώ αυτό. Μέχρι τώρα η ΑΕΚ είχε υποδειγματική συμπεριφορά στους καλεσμένους της. Αυτή τη φορά δεν μπόρεσε ή δεν ήθελε. Φοβάμαι ότι αυτό έχει να κάνει με τις δηλώσεις και την ανακοίνωση που βγάλαμε. Αυτό ήθελαν, να γίνει χαμός. Έλεγαν τα ίδια και τα ίδια: "Βγάλατε ανακοίνωση; Θα δείτε τι θα πάθετε», σημείωσε αρχικά. Και κατέληξε:

«Δεν πιστεύω πως υπάρχει δόλος, ότι ήταν ηθελημένο. Ανακινήθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ για να γίνουν όλα αυτά. Δεν είναι τυχαίο να αναφέρονται διαρκώς στις δηλώσεις μας. Δεν είναι τυχαίο ότι μας βρίζουν οι χούλιγκαν και λένε για τις ανακοινώσεις που βγάλαμε. Εμείς ζητήσαμε κάποια μέτρα ασφαλείας. Δυστυχώς δεν έγινε κάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags