Το τέταρτο παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό πρόσφερε άπειρες συγκλονιστικές στιγμές σε όσους το παρακολούθησαν.

Μία απ΄ αυτές καταγράφηκε στο τέλος της πρώτης παράτασης, μετά το τρίποντο του Μάντζαρη που έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία και την επόμενη χαμένη επίθεση των γηπεδούχων.

Οι ομάδες πηγαίνουν προς τον πάγκο ενόψει της έναρξης του δεύτερης παράτασης, αλλά ο αρχηγός του Τριφυλλιού πηγαίνει προς το αντίπαλο καλάθι.

Λέει πρώτα κάτι στον διαιτητή, στη συνέχεια μονολογεί, δείχνει απίστευτα εκνευρισμένος, σηκώνει τα χέρια ψηλά από απόγνωση, σε μία απίστευτη αντίδραση την ώρα που οι συμπαίκτες του έχουν συγκεντρωθεί γύρω από τον Πεδουλάκη.

Χρειάζεται την παρότρυνση δύο συμπαικτών του για να ηρεμήσει και επιστρέψει κι αυτός στον πάγκο. Ίσως ο μεγάλος αρχηγός ήξερε ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είχε τελειώσει το ματς νωρίτερα γιατί η συνέχεια θα ήταν ακόμη πιο δύσκολη για την ομάδα του.

Το πιο πιθανό ήταν να γνώριζε πως το ματς θα χανόταν στην πορεία, αφού δεν κερδήθηκε όταν έπρεπε. Γι΄ αυτό τρελάθηκε και ξέσπασε. Ένα από τα πολλά ξεσπάσματα του 3D στο παρκέ, αλλά και το τελευταίο...

Δείτε το φοβερό στιγμιότυπο προς το τέλος του βίντεο...