Facebook Pixel Σκάει αποχώρηση στον ΠΑΟ που θα κάνει πάταγο!
| 2016-06-01 13:30:00

Σκάει αποχώρηση στον ΠΑΟ που θα κάνει πάταγο!

Σκάει αποχώρηση στον ΠΑΟ που θα κάνει πάταγο!

Πολλή συζητήση αναμένεται να προκαλέσει η -πολύ πιθανή- φυγή μεγάλου άσου του "τριφυλλιού" που δεν είναι μέσα στους βασικούς υποψήφιους που θα αποχωρήσουν! 

Σκούπα και φαράσι αναμένεται να πάρουν στον Παναθηναϊκό μετά το χαμένο πρωτάθλημα και γενικά τη φετινή αποτυχημένη σεζόν.

Τον Δημήτρη Διαμαντίδη, που κρέμασε τα παπούτσια του, θα ακολουθήσουν αρκετοί παίκτες που δεν έπεισαν ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, όπως είναι οι Ραντούλιτσα, Ουίλιαμς, Xάντερ και Χέινς. 

Ωστόσο, τον ίδιο δρόμο μπορεί να ακολουθήσει κι ένα ακόμα μεγάλο όνομα της ομάδας, που δε βρίσκεται στους βασικούς υποψήφιους προς αποχώρηση.

Ο λόγος για τον Γκιστ, για τον οποίο υπάρχει μεγάλος προβληματισμός (έως και απογοήτευση) στις τάξεις της ομάδας, τόσο για την παρουσία του όλη τη σεζόν, όσο και για την απόδοσή του στη σειρά των τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός άσος ήταν σκιά του εαυτού του και δε θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη των προηγούμενων χρόνων. Γι΄ αυτό υπάρχει πολύ σοβαρή σκέψη στη διοίκηση μήπως ήρθε η στιγμή του διαζυγίου με τον παίκτη που κατά το παρελθόν έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Έτσι κι αλλιώς, οι άνθρωποι του συλλόγου σχεδιάζουν γενική αναδιάρθρωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν και ο βασικός κορμός που θα παραμείνει και γύρω στον οποίο θα χτιστεί ο νέος Παναθηναϊκός δε φαίνεται να συμπεριλαμβάνει απαραίτητα και τον Γκιστ.

Οι μόνοι σίγουροι, άλλωστε, είναι οι Φώτσης, Καλάθης, Παππάς, Φελντέιν και οι νεαροί Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης. Από εκεί και πέρα, δύσκολα κάποιος άλλος θα μείνει στο Τριφύλλι, με τον Γκιστ να είναι ο μοναδικός που βρίσκεται κάπου στη μέση και τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να λένε ότι μάλλον φεύγει παρά μένει... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags