Facebook Pixel Σε αναμμένα κάρβουνα για Πρίφτη...
| 2016-06-03 09:18:00

Σε αναμμένα κάρβουνα για Πρίφτη...

Σε αναμμένα κάρβουνα για Πρίφτη...

Τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά του θέμα του Δημήτρη Πρίφτη και η παραμονή του ή όχι στον πάγκο του Αρη και την νέα αγωνιστική περίοδο

Μέχρι αύριο ο 47χρονος τεχνικός αναμένεται να δώσει την τελική του απάντηση στον Νίκο Λάσκαρη. Μία απάντηση για την οποία όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Ο ΑΡΗΣ άλλωστε δεν «παίζει» μόνος του στην όλη υπόθεση, αφού υπάρχουν οι... σειρήνες από Γερμανία και Τουρκία.

Το ενδιαφέρον της Αλμπα είναι δεδομένο και μάλιστα με αριθμούς, καθώς οι Γερμανοί προσφέρουν περίπου 150 χιλιάδες ευρώ ετησίως στην Πρίφτη. Η πιο δελεαστική πρόταση όμως είναι αυτή της Μπάνβιτ, που δίνει ένα ποσό κοντά στις 250 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο στον 47χρονο τεχνικό.

Οι αριθμοί αυτοί ήταν που ανάγκασαν λογικά τον Λάσκαρη να ανεβάζει την προσφορά του προς τον «αρχιτέκτονα» του φετινού ΑΡΗ, προσφέροντας διετές συμβόλαιο με απολαβές 200 χιλιάδων ευρώ. Τα χρήματα φυσικά δεν είναι τα ίδια με εκείνα της Αλμπα ή της Μπάνβιτ. Στον ΑΡΗ όμως ο Πρίφτης γνωρίζει ότι υπάρχει μία σιγουριά και έχει την ευκαιρία να συνεχίσει το πετυχημένο μοντέλο που δουλεύει τα τελευταία δύο χρόνια.

Αν το πάρουμε βάσει λογικής, ο Πρίφτης θα είχε πει ήδη «όχι» στον ΑΡΗ. Αρα πιθανότατα εξετάζει και άλλες παραμέτρους της ενδεχόμενης παρουσίας του στην ομάδα και την νέα σεζόν, έχοντας μεταξύ άλλων να αποφασίσει ανάμεσα σε ένα γνώριμο περιβάλλον και στο ρίσκο του εξωτερικού.

Ολα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά στην αυριανή συνάντηση που αναμένεται να έχουν Λάσκαρης και Πρίφτης στην Αθήνα. Οι πιθανότητες δείχνουν να είναι οριακά υπέρ του ΑΡΗ, αλλά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο σε τέτοιες περιπτώσεις και ειδικά όταν τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags