Facebook Pixel Αν τον έδιωχνε ο ΠΑΟ, θα τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός;
| 2016-06-03 23:30:00

Αν τον έδιωχνε ο ΠΑΟ, θα τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός;

Αν τον έδιωχνε ο ΠΑΟ, θα τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός;

Top παίκτης του Τριφυλλιού που ακούγεται πως μπορεί να αποχωρήσει, είναι δυνατόν να μην απασχολήσει τους πρωταθλητές; Kι αυτό δεν είναι πληροφορία, είναι εύλογη απορία!

Μόνο σίγουρο δεν είναι το μέλλον του Τζέιμς Γκιστ στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός άσος έκανε μια μέτρια σεζόν, ήταν σχεδόν άφαντος στα πλέι οφ απέναντι στον Ολυμπιακό και μοιραία ακούγεται ότι μπορεί να είναι μέσα στους παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Ωστόσο, σε αυτό το -πολύ πιθανό- ενδεχόμενο, ποιος θα μπορούσε να αποκλείσει την περίπτωση ο Τζέιμς Γκιστ να απασχολήσει τον αιώνιο αντίπαλο; Το ξεκαθαρίζουμε από την αρχή, για μην παρεξηγηθούμε: Το παραπάνω ερώτημα είναι μια εύλογη απορία και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί προϊόν ρεπορτάζ.

Ο Αμερικανός είναι δεδομένα ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, έχει αποδείξει τόσα χρόνια στην Ελλάδα την αξία του και θα μπορούσε άνετα να χωρέσει στο οπλοστάσιο των Ερυθρολεύκων. Μάλιστα, στην περίπτωσή του τα κριτήρια δε θα ήταν μόνο αγωνιστικά, καθώς η ενδεχόμενη απόκτησή του από τον Ολυμπιακό θα προκαλούσε και επικοινωνιακό πλήγμα στους Πράσινους.

Αυτός ενδεχομένως θα ήταν ένας ακόμη λόγος για να (ξανα)σκεφτούν στο Τριφύλλι το ενδεχόμενο να αφήσουν ελεύθερο τον Αμερικανό, ο οποίος λατρεύει τη ζωή (και όχι μόνο) στην Ελλάδα και θεωρητικά θα έλεγε εύκολα "ναι" στην παραμονή του στη χώρα μας, αν και εφόσον έφευγε από τον Παναθηναϊκό.

Εξάλλου, οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν διστάσει στο παρελθόν να πράξουν αναλόγως, με τρανό παράδειγμα την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη, αλλά κι αυτή του Στράτου Περπέρογλου, να αρπάξουν, δηλαδή, παίκτη από τον αιώνιο αντίπαλο. Γιατί, λοιπόν, να μην το κάνουν και τώρα, με τον Τζέιμς Γκιστ, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες;  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags