Facebook Pixel Το επόμενο μπαμ Αγγελόπουλων μετά τον Σπανούλη!
| 2016-06-14 11:00:00

Το επόμενο μπαμ Αγγελόπουλων μετά τον Σπανούλη!

Το επόμενο μπαμ Αγγελόπουλων μετά τον Σπανούλη!

Ποια θα είναι η νέα σπουδαία κίνηση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που αφορά top Έλληνα άσο, έπειτα από την παραμονή του αρχηγού της ομάδας; Ο sportdog έχει το θέμα... 

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Σπανούλη έλαβε τέλος επίσημα, αν και λίγο-πολύ ήταν γνωστό ότι ο Έλληνας άσος είχε συμφωνήσει με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να παραμείνει στην ομάδα. 

Χθες τελείωσε και τυπικά η υπόθεση, καθώς έπεσαν οι υπογραφές και ο έμπειρος γκαρντ θα συνεχίσει να κρατάει για τα επόμενα δύο χρόνια τη σημαία του Ολυμπιακού.

Προφανώς, όμως, η επόμενη ημέρα στους πρωταθλητές, δεν αφορά μόνο τον V-Span. Όσο μεγάλος παίκτης κι αν είναι ο Σπανούλης, που είναι τεράστιος παίκτης, δεν μπορεί να κρατήσει μόνος του τον Ολυμπιακό στην κορυφή. 

Γι΄ αυτό και τα δύο αδέρφια, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έχουν βάλει μπρος και για τα επόμενα βήματα του φετινού σχεδιασμού. 

Τι προβλέπει το πλάνο τους, προκειμένου να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να έχει τα ηνία στην Ελλάδα και να "χτυπήσει" ξανά Final 4 στην Ευρωλίγκα;

Πρώτα απ΄ όλα να παραμείνει στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες σε ολόκληρη την Ευρώπη στη θέση του και είναι το πιο σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του Ολυμπιακού, μαζί με τον Σπανούλη. 

Όπως λέγεται, λοιπόν, μέσα στις επόμενες ημέρες, ο "Πριντ" θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, κάτι που θέλει πολύ και ο ίδιος.

Ο Έλληνας άσος, άλλωστε, έχει όλα τα φόντα να αναδειχθεί νέος ηγέτης στον Ολυμπιακό, στο πλευρό πάντα του Βασίλη Σπανούλη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέταξε το στήθος έξω η κουνιάδα του Σπανούλη!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags