Facebook Pixel Τρελή πρόταση σε Μπουρούση για 2 χρόνια!
| 2016-06-15 20:48:00

Τρελή πρόταση σε Μπουρούση για 2 χρόνια!

Τρελή πρόταση σε Μπουρούση για 2 χρόνια!

Τον κάνουν… χρυσό ώστε να πει το «ναι», να φύγει από την Λαμποράλ και να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Θα παραμείνει πάντως σε επίπεδο Ευρωλίγκας, όπως επιθυμεί.

Σε …θρίλερ εξελίσσεται η μεταγραφή του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα αυτή τη στιγμή στην ευρωπαϊκή αγορά. Μάλιστα, σήμερα υπήρξαν νέα δημοσιεύματα από την Τουρκία σχετικά με το μέλλον του, σύμφωνα με τα οποία ήδη έχει δεχθεί μία τρελή πρόταση για να υπογράψει στην Εφές.

Οι Τούρκοι, την τεχνική ηγεσία των οποίων θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος προπονητής του, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ισχυρίζονται πως η πρόταση είναι συμβόλαιο δύο ετών, με τις ετήσιες απολαβές του Έλληνα σέντερ να φτάνουν τα 2.2 εκατομμύρια ευρώ!

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε πως η Λαμποράλ δεν πρόκειται να δεχθεί τόσο εύκολα την αποχώρησή του, καθώς ο Φώτης Κατσικάρης τον θέλει στο ρόστερ και για αυτό η διοίκηση του έκανε πρόταση επίσης για διετές συμβόλαιο, με 1,6 εκατ. ευρώ.

Το καλοκαίρι θα είναι πολύ ενδιαφέρον για τον «Μπούρου», που θυμίζουμε ακόμα δεν έχει απορρίψει το ενδεχόμενο να γυρίσει και στην Ελλάδα….
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags