Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Αντρέα Στραματσόνι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γουακάσο, με τον παίκτη να τον διαβεβαιώνει για τον ερχομό του στην Ελλάδα, ενημερώνοντας ότι έχει ένα πρόβλημα με το διαβατήριο.

«Κόουτς, έχω ένα πρόβλημα με το διαβατήριο, θα το λύσω και θα έρθω. Όλα είναι καλά, μην ανησυχείς» φαίνεται να είπε ο Γκανέζος στον Ιταλό τεχνικό.

Πάντως, αν δεν έρθει στην Ελλάδα ως την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλη λύση, με τον «Στράμα» να εξετάζει ήδη κάποιες εναλλακτικές.

Πάντως, ο Γουακάσο, εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα με τριφύλλι, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι στη Γκάνα και παρουσιάζεται στην «Πράσινη».

«Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής Αντρέα Στραματσόνι επικοινώνησε μαζί μου και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα. Τον γνωρίζω από τη θητεία του στην Ίντερ και την Ουντινέζε. Εκεί είχε παίκτη τον Σούλεϊ Μουντάρι που είναι αδερφικός μου φίλος. Μου είπε τα καλύτερα για την συνεργασία του με τον Στραματσόνι και όσα μου είπε ο ίδιος ο προπονητής στην επικοινωνία μας με έπεισαν να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού για να υλοποιήσουμε το πρότζεκτ που έχει σχεδιάσει» είπε μεταξύ άλλων ο Γουακάσο.