Facebook Pixel Ξεχρέωσε και …τρέλανε τους! Όλους!
| 2016-07-12 18:27:00

Ξεχρέωσε και …τρέλανε τους! Όλους!

Ξεχρέωσε και …τρέλανε τους! Όλους!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να τρελαίνει την Ευρώπη και ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για το… χρέος του Γιάννη Μπουρούση «στους απέναντι».

Είναι πλέον ξεκάθαρο και ολοφάνερο πως ο Παναθηναϊκός αλλάζει επίπεδο και πάει για μεγάλα πράγματα. Για πολύ μεγάλα πράγματα… Μετά τους Κρις Σίνγκλετον και Μάικ Τζέιμς οι «πράσινοι» προχώρησαν και στην ανακοίνωση της απόκτησης του Γιάννη Μπουρούση, προκαλώντας… σεισμό στο ευρωπαϊκό (και όχι μόνο) μπάσκετ.

Η μεταγραφή του Έλληνα σέντερ στον Παναθηναϊκό μπορεί να προκαλεί ποικίλα συναισθήματα στον κόσμος της ομάδας, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη. Και αυτό γιατί, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», με τις κινήσεις τους, έχουν καταστήσει σαφές πως ο Παναθηναϊκός θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του φετινού μεταγραφικού παζαριού. Η απόφαση των «πράσινων» είναι πλέον κατανοητή σε όλους. «Ότι καλύτερο υπάρχει στην Ευρωλίγκα και… κινείται θα γίνεται δικό μας». Και όλο αυτό το διάστημα οι «πράσινοι» κάνουν πράξη τις προθέσεις τους. Άλλωστε δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας που να υποστηρίξει πως Σίνγκλετον, Τζέιμς και Μπουρούσης δεν ήταν εκ των κορυφαίων της περσινής Ευρωλίγκας.

Ας επιστρέψουμε στα του… Μπουρούση!

Είναι δεδομένο και γνωστό πως οπαδικά μπορεί κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού να έχουν… θέμα με αυτή τη μεταγραφή. Να μην τους… κολλάει, να τους ξενίζει, να μη τη γουστάρουν. Να μην προχωρούσαν σε αυτή τη μεταγραφή αν ήταν διοίκηση. ΟΚ. Απολύτως ορθό και απολύτως δεκτό και σεβαστό. Όμως, θα πρέπει να δούμε τα νόμισμα και από τις δύο όψεις. Αγωνιστικά η μεταγραφή αυτή «εκτινάσσει» το «τριφύλλι». Αλλάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό και τον καθιστά αυτομάτως ως ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης. Όσο νωρίς και αν είναι για να λέμε κάτι τέτοιο. Στα… χαρτιά τουλάχιστον, αφού μέχρι τώρα βάσει αυτών μιλάμε και αναλύουμε, ο Παναθηναϊκός έχει «χτίσει» ένα από τα κορυφαία ρόστερ. Και έχει ακόμα… Και αυτό θα πρέπει να μας απασχολεί όλους μας. Πως θα γίνει ο Παναθηναϊκός καλύτερος, πως θα γίνει μεγαλύτερος και πως θα καταφέρει να υλοποιήσει όλους τους στόχους τους παίρνοντας πίσω τα σκήπτρα του σε Έλλαδα και Ευρώπη. Και κακά τα ψέματα. Ο Γιάννης Μπουρούσης, στη μετά… Διαμαντίδη εποχή, μαζί με τις παλιές… καραβάνες της ομάδας μπορεί να αποδειχθεί κάτι περισσότερο από… κομβικός συντελεστής στις επιτυχίες που όλοι προσδοκούν.

Κάτι χρωστάει στους απέναντι

Άλλωστε αυτό που δεν πρέπει να λησμονεί κανείς στην υπόθεση του Γιάννη Μπουρούση είναι πως ο Καρδιτσιώτης σέντερ έχει παλιά… γραμμάτια. Έχει έξτρα κίνητρα στην επιστροφή του στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει τη δυνατότητα να συνδέσει το όνομά του με την επιστροφή των τίτλων στο ΟΑΚΑ. Κάτι που το… γουστάρει τρελά και τον «φτιάχνει» ακόμα περισσότερο. Και αυτό πρέπει να το έχουν όλοι στο μυαλό τους….

Μια ματιά στη… δεδομένο front line του Παναθηναϊκού είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς τι ομάδα έχει στα χέρια του ο Αργύρης Πεδουλάκης και τι μπορεί να κάνει. Θα συμφωνήσουμε ότι ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για… μεγάλες κουβέντες, αλλά οι κινήσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού δε σε αφήνουν να… αγιάσεις. Δε σε αφήνουν σε ησυχία. Σε έχουν στην… τσίτα και σε «αναγκάζουν» να… ονειρεύεσαι κορυφές. Και πώς να μην ονειρεύεσαι όταν ήδη έχεις Φώτση, Γκιστ, Μπουρούση, Σίνγκλετον.

ΥΓ1: Πριν από λίγο καιρό όταν πολλοί… έκραζαν τον Παναθηναϊκό πως χάνει χρόνο, «κοιμάται», δε θέλει να ξοδέψει και άλλα τέτοια γραφικά, λέγαμε για το αν θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα Ευρωλίγκας ή Γιούροκαπ… Η απάντηση δική σας…

ΥΓ2: Πέρσι φάνηκε ότι τα πράσινα του πάνε πολύ…

ΥΓ3: Με την απόκτηση του Μπουρούση δεν τελειώσαμε… Συνεχίζουμε.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags