Ο Kill Bill στο περιθώριο του «AegeanBall Festival» ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ πως «πιστεύω ότι η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο (σ.σ. του Ολυμπιακού) έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να χτιστεί μια ομάδα που θα συνδυάζει το θέαμα με την ουσία. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ και να βοηθήσουμε τον Εύχομαι να έχουμε υγεία και να έχουμε  πάλι επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Οσον αφορά για τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και τη μεταγραφή του Μπουρούση, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ. Ο ανταγωνισμός είναι υψηλός και όσο δυνατός είναι ο αντίπαλος, τόσο μεγαλύτερη είναι και  αξία του νικητή. Είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ να έχουμε δυνατές ομάδες και να είμαστε στο Final Four». 

Επίσης, ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε μεταξύ άλλων πως «είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τον Γιώργο (σ.σ. τον Πρίντεζη), ενώ συνέστησε πως η Εθνική πρέπει να έχει υπομονή για να βρει και πάλι την αγωνιστική της ταυτότητα, η οποία θα στηρίζεται στα χαρακτηριστικά των νέων μελών της.