Facebook Pixel Τρομερή κίνηση από Φώτση στον Παναθηναϊκό
| 2016-08-18 09:05:00

Τρομερή κίνηση από Φώτση στον Παναθηναϊκό

Τρομερή κίνηση από Φώτση στον Παναθηναϊκό

Ο Αντώνης Φώτσης προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση που φανερώνει τη συναδελφικότητα και την αγάπη του για την ομάδα.

Η σεζόν που ξεκινά για τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετική από κάθε άλλη εδώ και πολλά χρόνια και ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν είναι πια παίκτης των "πρασίνων".

Ως εκ τούτου, κάποιος άλλος θα έπρεπε να πάρει το χρίσμα του αρχηγού με τον Αντώνη Φώτση να φάνταζε ως... σιγουράκι μιας και αποτέλεσε τον υπαρχηγό της ομάδας στο πλευρό του "Μήτσου" τα τελευταία χρόνια.

Κάπου εδώ έρχεται και η ανατροπή των δεδομένων αφού ο "Μπάτμαν" αποφάσισε να παραμείνει υπαρχηγός! Μάλιστα, επέλεξε ο ίδιος τον επόμενο αρχηγό της ομάδας, ο οποίος θα είναι ο Νικ Καλάθης.

Ο Φώτσης φυσικά θα παραμείνει έστω και άτυπα ένας από τους ηγέτες του Παναθηναϊκού, ωστόσο το γεγονός ότι ο Καλάθης είναι σαφώς νεότερος και ταυτόχρονα αποτελεί τον διάδοχο του Δημήτρη Διαμαντίδη εντός παρκε΄, τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση, ώστε ο Έλληνας γκαρντ να μπει όσο το δυαντόν πιο νωρίς στο "πετσί" του αρχηγού και να αποτελέσει τον επόμενο ηγέτη της ομάδας.

Αν μη τι άλλο, μια κίνηση χωρίς ίχνος εγωισμού από έναν τεράστιο παίκτη!

Όσο για το νέο αρχηγό, Νικ Καλάθη, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει αυτό τον ρόλο, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα και αποκάλυψε πως παρέμεινε επειδή το ήθελε παρά τις προτάσεις που είχε από το ΝΒΑ!

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Καλάθη:

«Οι μεταγραφές που κάναμε θεωρώ πως μπορούν να μας αλλάξουν επίπεδο και να μας βοηθήσουν να επιστρέψουμε στην κορυφή. Νομίζω πως φτιάξαμε μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου που θα διεκδικήσει την είσοδό της στο Final Four και θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην κορυφή στην Ελλάδα.

Είναι αλήθεια πως είχε προτάσεις από το ΝΒΑ, αλλά είναι ξεκάθαρο πως ήθελα να μείνω εδώ και να τιμήσω το συμβόλαιό μου με την ομάδα μου. Γύρισα και είμαι απόλυτα ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Δεν θέλω να το συζητήσω περισσότερο, γιατί δεν το σκέφτομαι. Ήρθαν κάποιες προτάσεις, αλλά εγώ είμαι εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags