Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, με ηγέτες ακόμα μία φορά τους Νάντο Ντε Κολό και Μίλος Τεόντοσιτς, κατάφερε να πάρει το φιλικό-γιορτή κόντρα στους Μπλαουγκράνα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, παρόλο που η πρωταθλήτρια Ευρώπης, είχε το προβάδισμα ακόμα και 21 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, τελείωσε στο 85-85 ύστερα από φάουλ του Χριάπα και 2/2 βολές του Άντε Τόμιτς.
Στην εξτρά περίοδο, όμως, “μίλησε” η καρδιά του πρωταθλητή και οι “Ρώσοι” πανηγύρισαν την πρώτη νίκη του “Diamonds Are Forever” στο κλειστό του “Νίκος Γκάλης”.
Από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σημείο αναφοράς ήταν και πάλι ο περσινός MVP της Ευρωλίγκας, Νάντο Ντε Κολό, όντας σε “καυτή” μέρα με 28 πόντους, ενώ, από πλευράς ηττημένων οι Ράις και Τόμιτς ήταν ηγήθηκαν του σκοραρίσματος με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.
Τα δεκάλεπτα: 22-25, 46-42, 64-64, 85-85 (κ.α.), 100-96.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Ντε Κολό 28, Τεόντοσιτς 11, Όγκουστιν 8, Φριντζόν 11, Τζάκσον 8, Λαζάρεφ 6, Κουρμπάνοφ 12, Χίγκινς 12, Χριάπα 4
Μπαρτσελόνα (Μπαρτζώκας): Ράις 19, Ντόρσεϊ 7, Ρίμπας 2, Κλαβέρ 11, Ναβάρο 7, Βεζένκοφ 4, Έρικσον, Όλεσον 11, Κόπονεν 16, Σένα, Περπέρογλου 2, Τόμιτς 17
Πηγή: ebasket.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο