«Διαμαντίδης οε οε»! Με αυτό το σύνθημα και με το «Μην σταματήσεις αρχηγέ», ο Δημήτρης Διαμαντίδης έπαιξε για τελευταία φορά, έστω και 1.5 λεπτό, με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το χρονόμετρο σταμάτησε 13 δευτερόλεπτα πριν το ημίχρονο και εκεί έγινε πραγματικά χαμός, καθώς τα φώτα στο ΟΑΚΑ έκλεισαν και ο μεγάλος προβολέας με ένα «τριφύλλι», φώτισε την φανέλα με το Νούμερο 13, που σηκώθηκε μία για πάντα στην οροφή του ΟΑΚΑ, εν μέσω τρομερής αποθέωσης.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε για τα τελευταία δευτερόλεπτα, με την οδηγία όλων να είναι η μπάλα στον Μήτσο, όμως αυτός δεν μπόρεσε να πετύχει το τελευταίο καλάθι της καριέρας του, καθώς πριν σουτάρει, του έφυγε η μπάλα από τα χέρια.

Όλοι οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και οι συμπαίκτες έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να τον… ευχαριστήσουν, που έπαιξαν μαζί του ή αντίπαλοί του, για τελευταία φορά.

Ο Παναθηναϊκός τίμησε έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ αθλητή, όπως του άξιζε και ο κόσμος του Τριφυλλιού τον αποθέωσε και τον ευχαρίστησε για όλα όσα του έχει προσφέρει!!