Facebook Pixel Αυτά άρεσαν στον Σφαιρόπουλο με Ερυθρό
| 2016-09-23 23:40:00

Αυτά άρεσαν στον Σφαιρόπουλο με Ερυθρό

Αυτά άρεσαν στον Σφαιρόπουλο με Ερυθρό

Τι κράτησε από το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αλλά και οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Παπανικολάου.

"Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, έχουμε ακόμα δρόμο για να βρούμε τον ρυθμό και την ετοιμότητά μας. Για το παιχνίδι, πιστεύω πως το κοντρολάραμε σε όλη την διάρκειά του και δείξαμε αρκετά καλά στοιχεία. Εμείς δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε τα λάθη μας.

Εμένα μου αρέσει η ομαδικότητα και η επιμονή. Παίξαμε καλά, αλλά είχαμε και κάποια κενά διαστήματα, κάτι που φυσικά είναι λογικό για την εποχή. Είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, τα πόδια είναι βαριά και πιστεύω πως όσο προχωράμε θα βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο", ήταν τα λόγια του κόουτς του Ολυμπιακού, ενώ ο Μάντζαρης, δήλωσε:

"Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, ξεκινάμε με εμπιστοσύνη στην άμυνα. Ξεκινάμε από την άμυνα. Η Euroleague έχει αλλάξει, πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Δεν είναι όπως πέρυσι. Από την αρχή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξεκινάμε στη Μαδρίτη και πρέπει να κερδίσουμε. Από την πρώτη μέρα, μέχρι τέλους, πρέπει να κάνουμε διαχείριση ενέργειας και να είμαστε έτοιμοι όλη τη χρονιά".

Όσο για τον Παπανικολάου, ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, είπε τα εξής στο Sport24 Radio 103,3:

Για την επιστροφή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα: “Ήταν πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα. Παίζαμε με μία ομάδα που υπάρχει αδελφοποίηση ανάμεσα στους φιλάθλους της και του Ολυμπιακού. Ο κύριος σκοπός είναι να δούμε που βρισκόμαστε και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Να δούμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Ήταν καλό φιλικό με μία δυνατή ομάδα. Ανταποκριθήκαμε σωστά, ωστόσο είχαμε κενά διαστήματα και δώσαμε επιθετικά ριμπάουντ. Γι' αυτό γίνονται όμως τα φιλικά, για να διορθώσουμε τα κομμάτια που πρέπει στο παιχνίδι μας”.

Για την εικόνα των “Ερυθρόλευκων”: “Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σίγουρα είμαστε σε ένα καλό επίπεδο αλλά δουλεύουμε πράγματα και μπορούμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags