Με τον χειρότερο τρόπο ξεκινάει η σεζόν για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς πριν την πρεμιέρα του στην Α1 και την Ευρωλίγκα, αλλά και πριν το ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, χάνει έναν από τους καλύτερους παίκτες τού ρόστερ του.
Ο Αμερικανός γκαρντ κατά τη διάρκεια τής τελευταίας προπόνησης τής ομάδας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (9/10, 19:00) υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού και πλέον μπαίνει στα πιτς για αρκετό καιρό (εκτιμήσεις θα γίνουν την Κυριακή, μετά το χειρουργείο).
Η εξέλιξη αυτή φέρνει τα πάνω κάτω στο Τριφύλλι, καθώς πλέον θα πάει στο ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό με μοναδικό πλέι μέκερ τον Καλάθη, ενώ σίγουρη θεωρείται η αλλαγή στους ξένους και η "επαναφορά" τού Φελντέιν και στα παιχνίδια της Ελλάδας.
Ο τραυματισμός του Τζέιμς προφανώς και ανατρέπει τα πλάνα του Αργύρη Πεδουλάκη, τον οποίο φαίνεται ότι κυνηγά μία απίστευτη κατάρα, καθώς θυμίζουμε ότι και στην πρώτη του θητεία στον πάγκο του Τριφυλλιού, είχε να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του Ρόκο Λένι Ούκιτς!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο