Facebook Pixel Αποκάλυψη Άρτζι για Τζέιμς και μεταγραφή!
| 2016-10-09 21:45:00

Αποκάλυψη Άρτζι για Τζέιμς και μεταγραφή!

Αποκάλυψη Άρτζι για Τζέιμς και μεταγραφή!

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο Αργύρης Πεδουλάκης για ενδεχόμενη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και για τον σοβαρό τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς.

Ο τεχνικός των Πράσινων μίλησε για την νίκη με τον Προμηθέα, αλλά τα πιο ενδιαφέροντα που είπε ήταν για το πρόβλημα που προέκυψε με τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Πεδουλάκης εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο τραυματίστηκε ο Αμερικανός γκαρντ, τόνισε ότι θα παραμείνει κανονικά στην ομάδα και δεν θα λύσει το συμβόλαιό του, ενώ επισήμανε πως η ομάδα ψάχνει ήδη για τον αντικαταστάτη του!

"Είχαμε διάθεση, επιθυμία να κυνηγήσουμε στην άμυνα. Για τριάντα λεπτά προσπαθήσαμε. Κάποια από τα νέα παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής έχουν πιο βαριά πόδια από την προετοιμασία, είναι λογικό αυτό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη, κυρίως τα γκαρντ μας. Αυτό είναι που το κρατάμε και θα θελήσουμε να το διορθώσουμε", δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών, πριν αναφερθεί στο περιστατικό με τον Μάικ Τζέιμς:

"Ωραίο είναι να τον αποκηρύξουμε, και για τον Νίκο (Παππά) τα ίδια άκουγα όταν ήρθα στην ομάδα την προηγούμενη φορά. Στη ζωή είναι δύσκολο να αγαπήσεις τον άσχημο, τον προβληματικό. Πριν μερικές ημέρες είπα πως το βασικό είναι να γίνουμε ομάδα. Ο Μάικ (Τζέιμς) δεν ακολουθούσε την τακτική της ομάδας. Εκνευρίστηκε και χτύπησε την τζαμαρία. Έχει μετανιώσει. Είναι τυχερός γιατί για κάποια χιλιοστά θα μπορούσε να έχει σοβαρό πρόβλημα στο χέρι".

"Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το παιδί. Ο Παναθηναϊκός έχει πίεση. Πρέπει να καταλάβει κι ο ίδιος ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ούτε τσακωμός έγινε, ούτε τίποτα. Έγινε αλλαγή, εκνευρίστηκε κι έκανε ένα λάθος. Εμείς είμαστε εδώ για να του δείξουμε ότι έκανε λάθος, το οποίο το πληρώνει πρώτα ο σύλλογος. Είμαστε εδώ για τα δύσκολα. Χρειαζόμαστε χρόνο".

Ενώ κατέληξε, λέγοντας: "Δεν μπορούμε να μείνουμε έτσι, είναι αριθμητικό το πρόβλημα. Ο Μάικ θα μείνει στην ομάδα. Έχουμε δώσει μια πρόταση προς τη διοίκηση γι αυτό. Θα χρειαστούμε ενίσχυση, όπως και να το κάνουμε. Είχαμε στηρίξει πολλά πράγματα πάνω του. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Να προσαρμοστούμε και να τον περιμένουμε να γυρίσει για να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags