Facebook Pixel Τρελό «καρφί» από Ολυμπιακό για Μπουρούση!
| 2016-10-19 21:08:00

Τρελό «καρφί» από Ολυμπιακό για Μπουρούση!

Τρελό «καρφί» από Ολυμπιακό για Μπουρούση!

Ατάκες που θα συζητηθούν για το παιχνίδι του Έλληνα σέντερ στο ντέρμπι της Δευτέρας στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους Πειριαώτες. Ποιος είπε και τι;

Ο Πάτρικ Γιανγκ σε συνέντευξή του για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στο Τριφύλλι, έβγαλε… στην σέντρα του Γιάννη Μπουρούση, καθώς χωρίς να το πει ξεκάθαρα, τον χαρακτήρισε ως τον «αδύναμο κρίκο» των Πρασίνων.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Sdna.gr για το το «κλεδί» της μεγάλης νίκης επί του Παναθηναϊκού Superfoods τόνισε: «Περιορίσαμε τις δεύτερες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού, κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ και παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Ο Μπουρούσης παρόλο που είχε τον τρόπο για να σκοράρει, σπαταλούσε δύο επιθέσεις για κάθε καλάθι που σημείωνε.

Εκμεταλλευτήκαμε την αδυναμία του στην άμυνα, καθώς δεν είναι πολύ γρήγορος. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με την Εφές».

Μάλλον στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να δείξουν τις δηλώσεις στον «Μπούρου», ώστε να μπει… τρελαμένος στο επόμενο παιχνίδι των αιωνίων για την Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags