Facebook Pixel Αδιανόητο! Πώς αποκαλούν οπαδοί τον Μπουρούση;
| 2016-10-19 22:30:00

Αδιανόητο! Πώς αποκαλούν οπαδοί τον Μπουρούση;

Αδιανόητο! Πώς αποκαλούν οπαδοί τον Μπουρούση;

Δεν υπάρχει αυτό που κάνουν Παναθηναϊκοί σε διάφορα forums! Δε γράφουν τον Έλληνα ψηλό με το επώνυμό του αλλά... Δείτε τι ανακάλυψε ο Σκύλος και θα τρίβετε τα μάτια σας!

Η απόφαση τού Γιάννη Μπουρούση να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, παρά το "ερυθρόλευκο" παρελθόν του, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις το καλοκαίρι στις τάξεις των οπαδών τής ομάδας.

Η πλειοψηφία των φιλάθλων τού Τριφυλλιού στήριξε την επιλογή τής διοίκησης να αποκτήσει τον 32χρονο άσο, εκτιμώντας πως θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στο αγωνιστικό κομμάτι, μιας και προερχόταν από την καλύτερη σεζόν τής καριέρας του με τη φανέλα τής Λαμποράλ Κούτσα.

Ενδεικτικό είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ο Καρδιτσιώτης σέντερ έχει χειροκροτηθεί θερμά στα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μέχρι τώρα.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας πυρήνας οπαδών που δεν έχει αποδεχθεί ακόμα τον Γιάννη Μπουρούση και δεν έχει συγχωρέσει την επιλογή τής διοίκησης να επενδύσει σε έναν παίκτη που κάποτε θεωρούταν "κόκκινο πανί" για την "πράσινη" εξέδρα, αφού όχι μόνο αγωνιζόταν για πολλά χρόνια στον αιώνιο αντίπαλο Ολυμπιακό, αλλά είχε έρθει και σε ρήξη με τον κόσμο τού Τριφυλλιού.

Μάλιστα, υπάρχουν κάποιοι οπαδοί των Πρασίνων, προφανώς λίγοι στον αριθμό, οι οποίοι έχουν "χαλαστεί" τόσο πολύ να βλέπουν τον συγκεκριμένο παίκτη στα χρώματα της ομάδας τους, που έχουν σταματήσει να πηγαίνουν μέχρι και στο γήπεδο γι' αυτόν το λόγο!

Μάλιστα, κάποια blogs που ασχολούνται με τα θέματα τού Παναθηναϊκού έχουν εφαρμόζουν κάτι το πραγματικά απίστευτο. Συγκεκριμένα, στα match report τής ομάδας αποφεύγουν να γράφουν τον Γιάννη Μπουρούση με το επώνυμό του, αλλά αναφέρονται σε αυτόν ως "Νούμερο 29", δηλαδή με τον αριθμό τής φανέλας του!

Πραγματικά μιλάμε για κάτι αδιανόητο που δείχνει, βέβαια, πως ορισμένοι δεν πρόκειται να αποδεχθούν ποτέ τον πρώην "ερυθρόλευκο" ως μέλος τού Παναθηναϊκού. Κι αυτό σίγουρα μόνο περισσότερη μουρμούρα και τίποτα παραπάνω μπορεί να φέρει όταν η ομάδα βρίσκεται σε περιόδους κρίσης, όπως η τωρινή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags