Facebook Pixel Πρίντεζης: "Ρωτήστε με όταν σταματήσω το μπάσκετ..."!
| 2016-11-02 20:20:00

Πρίντεζης: "Ρωτήστε με όταν σταματήσω το μπάσκετ..."!

Πρίντεζης: "Ρωτήστε με όταν σταματήσω το μπάσκετ..."!

Σε ποια ερώτηση απάντησε με αυτό τον τρόπο ο Γιώργος Πρίντεζης;

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (3/11) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ και ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε στο ματς, χρίζοντας φαβορί για την φετινή Ευρωλίγκα την ρωσική ομάδα, ενώ σε ερώτηση για τον τίτλο της Ευρωλίγκας το 2012 στην Κωνσταντινούπολη, απάντησε: "Καλό θα είναι να με ρωτήσετε, όταν σταματήσω το μπάσκετ. Τώρα δεν μπορώ να απαντήσω".

«Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ίσως είναι το φαβορί για να κατακτήσει και τον φετινό τίτλο. Γνωρίζουμε τι εστί ΤΣΣΚΑ. Αυτό μας δίνει το κίνητρο για να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε μία πολύ μεγάλη νίκη», ανέφερε ο… υπαρχηγός του Ολυμπιακού.

Αναφερόμενος στα πιο μεγάλα σκορ που φτάνει φέτος ο Ολυμπιακός είπε: «Αυτό είναι κάτι που το επιδιώκουμε. Ο κόουτς έχει δώσει μεγαλύτερη βάση φέτος στην επίθεση και στο πώς να βάζουμε περισσότερα εύκολα καλάθια και πώς να έχουμε περισσότερους αιφνιδιασμούς. Με την ροή και το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας απαιτούνται περισσότερες κατοχές και αυτό μας βοηθάει. Η άμυνα, ειδικά σε παιχνίδια όπως αυτό με την ΤΣΣΚΑ, πρέπει να παραμένει το δυνατό μας σημείο, ώστε να καταφέρουμε να τους περιορίσουμε όσο το περισσότερο γίνεται».

Φυσικά ο Γιώργος Πρίντεζης δεν ξεχνά όσα έγιναν στον επικό τελικό της Πόλης το 2012, αλλά δεν μένει στο παρελθόν. «Έχουν περάσει τέσσερα - πέντε χρόνια από τότε. Οι υποχρεώσεις, όπως βλέπουμε, τρέχουν. Έχουν συμβεί πάρα πολλά από τότε. Είναι καλό να υπάρχει μία καλή ανάμνηση για τον κόσμο, αλλά για τους παίκτες υπάρχουν πάντα υποχρεώσεις. Έχουμε παίξει πάρα πολλά παιχνίδια από τότε. Οι στόχοι είναι και παραμένουν πάντα μεγάλοι. Καλό θα είναι να με ρωτήσετε, όταν σταματήσω το μπάσκετ. Τώρα δεν μπορώ να απαντήσω». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags