Facebook Pixel Ιτούδης: "Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο παρκέ"
| 2016-11-04 01:15:00

Ιτούδης: "Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο παρκέ"

Ιτούδης: "Ήμασταν καλύτερη ομάδα στο παρκέ"

Ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, ενώ σχολίασε πως "εμείς δεν ασχολούμασταν με τους διαιτητές, κοιτούσαμε το κομμάτι του μπάσκετ"

Ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ δήλωσε στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού: “Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη. Συνολικά ήμασταν καλύτερα. Δείξαμε την αποφασιστικότητα μας από το πρώτο λεπτό. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε από το πρώτο λεπτό. Ο Ολυμπιακός έχει καθαρό πλάνο, τρέχει στο ανοικτό γήπεδο. Αλλαξε πολλά πράγματα φέτος, είναι πιο γρήγορος, πιο αθλητικός. Παίζει με δύναμη και πάει στα επιθετικά ριμπάουντ. Έκαναν πολλά λάθη, δεν τους αφήσαμε να τρέξουν και ιδιαίτερα έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, τον Βασίλη Σπανούλη.

Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κυρίως, ο Ολυμπιακός σκόραρε μόνο 7 πόντους. Δεν ξέρω αν έχει σκοράρει τόσους πόντους ξανά σε μια περίοδο ο Ολυμπιακός. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα μας. Κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ, σκοράραμε πόντους από δεύτερες ευκαιρίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό απέναντι στον Ολυμπιακό.Είπα στους παίκτες μου ότι είμαστε 0-0 στο ημίχρονο. Συνήθως έτσι λέμε οι προπονητές, αλλά εγώ τους είπα ότι πρέπει να θυμηθούμε και στη συνέχεια τι κάναμε στο πρώτο.

Ξεκινήσαμε κακά, αλλά βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ. Είχαμε απέναντι μας ομάδα με εγωισμό, ποιότητα. Το περιμέναμε αυτό από τον Ολυμπιακό. Πέτυχαν μεγάλα σουτ. Στα τελευταία λεπτά πήγαμε σε χαμηλά σχήματα αλλά δεν ήμασταν αποφασιστικοί σε αυτές τις στιγμές, όταν είχαμε απέναντι μας τον Πρίντεζη σε θέση σέντερ. Δεν ήμασταν πολύ επιθετικοί. Είναι ένας μαραθώνιος. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη. Είναι μια σπουδαία νίκη. Το θετικό είναι ότι η ομάδα αντέδρασε με εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια σκληρή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και δύσκολη έδρα όπως το ΣΕΦ”.

Διακρίνατε εκνευρισμό στους παίκτες του Ολυμπιακού από τις αποφάσεις των διαιτητών: “Δεν το ξέρω αν εκνευρίστηκαν. Δεν ελέγξαμε αυτό το στοιχείο. Εκνευρισμό ίσως είχαν λόγω του παιχνιδιού. Δεν διέκρινα κάτι τέτοιο. Κοιτούσαμε μόνο το μπάσκετ”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags