Facebook Pixel Σφαιρόπουλος: "Έχουμε δρόμο μπροστά μας"
| 2016-11-07 23:33:00

Σφαιρόπουλος: "Έχουμε δρόμο μπροστά μας"

Σφαιρόπουλος: "Έχουμε δρόμο μπροστά μας"

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, επισημαίνοντας πως ήταν μια καλή νίκη και τίποτα παραπάνω.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων δήλωσε:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Πάντα είναι σημαντικό όταν κερδίζεις εδώ μια ομάδα σαν τον Άρη που γίνεται πιο δυνατός με τον κόσμο του. Ξέρει τι παίζει, που θέλει να χτυπήσει. Ήταν σημαντικό ότι ελέγξαμε τον αγώνα εκτός από το πρώτο πεντάλεπτο και το διάστημα 26’-31’. Κάναμε ένα ξέσπασμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πήραμε μια καλή διαφορά, ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, πήραμε διαφορά 16 πόντων, αλλά εκεί πιστέψαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Χαλαρώσαμε αμυντικά, ο Άρης σκόραρε κάποιους εύκολους πόντους, μας έφτασε στο καλάθι, αλλά είχαμε το καθαρό μυαλό και τις σωστές επιλογές και πήραμε πάλι διαφορά για να κερδίσουμε με άνεση στο τέλος. Δικαιούμασταν τη νίκη. Συνεχίζουμε, έχουμε δρόμο. Είναι μια καλή νίκη και τίποτα παραπάνω».

Για το αν τα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα προκαλούν έλλειψη συγκέντρωσης ή ενέργειας: «Υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια όντως, η ενέργεια και η συγκέντρωση είναι βασικό μέλημα γα μας, ώστε να είμαστε ετοιμοπόλεμοι. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Δεν είναι δικαιολογία ότι έχουμε πολλά παιχνίδια. Να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε με ενέργρια, πάθος και ομαδικότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags