Βαρύ είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά την ήττα στην Τουρκία από την Γαλατασαράι, καθώς στο Λιμάνι έχουν παράπονα από συγκεκριμένους παίκτες και ήδη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σήμερα… έστειλε το πρώτο μήνυμα.
Συγκεκριμένα και χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος ή κάποια ενημέρωση επίσημα ο Έρικ Γκριν τέθηκε εκτός προπόνησης και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ, καθώς ο κόουτς των πρωταθλητών του έδωσε 48ωρη άδεια.
Ο παίκτης δεν ζήτησε πάντως καμία άδεια και προφανώς η συγκεκριμένη κίνηση, είναι ένα …μήνυμα από τον Έλληνα προπονητή προς την ομάδα του. Ο Σφαιρόπουλος, όπως και η διοίκηση, έχουν πολλά παράπονα και θεωρούν ότι κάτι «πάει στραβά» τις τελευταίες εβδομάδας.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει δυσαρέσκεια για κάποιους παίκτες, όπως είναι ο Γκριν, αλλά και ο Γιανγκ. Για τον δεύτερο μάλιστα δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξει και μεταγραφή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τελειώνει ξένο άσο ο "Σφαιρό" – "Μπαμ" από το ΝΒΑ!
Ο Σφαιρόπουλος έστειλε... σπίτι του ξένο άσο - Δυσαρέσκεια για συγκεκριμένους παίκτες!
| 12/11/16 - 21:10
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο