Facebook Pixel Αρχίζει τα τρικ ο Πασκουάλ - Τι κάνει με Μπουρούση και Παππά εν όψει Ολυμπιακού!
| 2016-11-14 13:46:00

Αρχίζει τα τρικ ο Πασκουάλ - Τι κάνει με Μπουρούση και Παππά εν όψει Ολυμπιακού!

Αρχίζει τα τρικ ο Πασκουάλ - Τι κάνει με Μπουρούση και Παππά εν όψει Ολυμπιακού!

O Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια εβδομάδα... γολγοθά με ματς απέναντι σε Ρεάλ και Ολυμπιακό και ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ξεκινήσει να ετοιμάζει ιδιαιτέρως δύο από τους ποιοτικότερους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκει τον δρόμο του τον τελευταίο καιρό υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, αλλά είναι γεγονός ότι η απόδοση δύο συγκεκριμένων παικτών δεν είναι αυτή που θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο λόγος για τους Γιάννη Μπουρούση και Νίκο Παππά, οι οποίοι αποτελούν τεράστια πηγή ποιότητας για τους Πράσινους, ωστόσο με την έλευση του Ισπανού κόουτς δείχνουν να έχουν χάσει λίγο τον προσανατολισμό τους μέσα στο παρκέ.

Και αυτό φαίνεται και από τα πεσμένα στατιστικά τους στα πιο πρόσφατα ματς της Ευρωλίγκας, αλλά και ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής που παίρνουν. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πάση θυσία τον καλό Μπουρούση και τον θρασύτατο επιθετικά, Παππά, και για αυτό το λόγο ο τεχνικός της ομάδας προσπαθεί να τους "ξυπνήσει".

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει αρχίσει να "ντοπάρει" ψυχολογικά τους δύο παίκτες, έχει ρίξει το βάρος πάνω τους στις τελευταίες προπονήσεις και η γεμάτη συμμετοχή τους στο ματς με τον Κολοσσό ήταν η αρχή. Όχι ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο Πασκουάλ ήθελε να τους βάλει μέσα στα συστήματα, να τους δώσει χρόνο και χώρο, ετοιμάζοντάς τους για τα σπουδαία ντέρμπι με Ρεάλ και Ολυμπιακό.

Ο 44χρονος κόουτς ξέρει ότι με αυτούς τους δύο στα πάνω τους, ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει ακόμα περισσότερο σε ποιότητα και μπορεί να γίνει πιο ευέλικτος κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, δίνοντας παράλληλα και περισσότερες ανάσες στους ξένους της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags