Facebook Pixel Ατάκα Σφαιρόπουλου που θα συζητηθεί για Γιανγκ – Τι είπε για τη μεταγραφή ψηλού!
| 2016-11-15 19:12:00

Ατάκα Σφαιρόπουλου που θα συζητηθεί για Γιανγκ – Τι είπε για τη μεταγραφή ψηλού!

Ατάκα Σφαιρόπουλου που θα συζητηθεί για Γιανγκ – Τι είπε για τη μεταγραφή ψηλού!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, για το θέμα με τον Γκριν, αλλά και για τις …μεταγραφές που θέλουν να φέρουν στο Λιμάνι!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξήγησε πώς ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα (16/11, 20:00), τόνισε πως το θέμα με τον Ερικ Γκριν έχει λήξει, ενώ στήριξε τον Γιανγκ και όλους τους σέντερ της ομάδας, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάποια μεταγραφή!

Αναλυτικά:

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Δεν πρέπει να χάσουμε τον προσανατολισμό μας από τις απουσίες της Μπαρτσελόνα. Εχει βρει τρόπο να λειτουργεί καλά και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να σταματήσουμε τους σκόρερ της Μπαρτσελόνα και τον τρόπο δημιουργίας της Μπαρτσελόνα», ανέφερε αρχικά.

Οσον αφορά τον Ερικ Γκριν, τόνισε: «Το θέμα έχει λήξει από χθες. Βρίσκεται στις τάξεις της ομάδας και δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο». 

Σε ερώτηση για το αν περιμένει οι παίκτες έπειτα από την ήττα από την Γαλατάσαραϊ να αντιδράσουν στα ματς με την Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό, είπε: «Εμείς δεν κοιτάμε τα δύο παιχνίδια. Κοιτάμε μόνο το ένα, γιατί έτσι έχουμε μάθει. Περιμένω μία καλύτερη αντίδραση. Κάναμε την προσπάθειά μας με την Γαλατά, η οποία δεν στέφθηκε με επιτυχία. Είχα πει πως πρέπει να βελτιώσουμε πολλά. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα. Πρέπει να βγάλουμε από οίστρο τους σκόρερ της Μπαρτσελόνα και να χαλάσουμε την λειτουργία τους». 

Για τον Αντε Τόμιτς ο έμπειρος προπονητής παρατήρησε πως «είναι ένας πολύ πληθωρικός παίκτης. Μπορεί και να σκοράρει και να δημιουργήσει. Είναι ένας δεύτερος δημιουργός μαζί με το πλέι μέικερ. Είναι ένα από τα στοιχεία της Μπαρτσελόνα κι έχουμε δουλέψει για το αντιμετωπίσουμε».

Για τον Ταϊρίς Ράις ανέφερε: «Είναι πολύ ταλαντούχος και είναι ο κινητήριος μοχλός της Μπαρτσελόνα. Σκοράρει, δημιουργεί κι έχει μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα». 

Για τους ψηλούς του Ολυμπιακού, είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Γιανγκ και συνολικά από τους τρεις σέντερ. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να κοιτάει πουθενά αλλού.Το αναφέρω επειδή γράφονται διάφορα. Εχουμε πολύ καλό ρόστερ και ψηλούς και τους έχουμε εμπιστοσύνη. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες του ρόστερ μας»

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για την περιφερειακή άμυνα της ομάδας του: «Τα στατιστικά δεν λένε την απόλυτη αλήθεια. Στο παιχνίδι με την Γαλατά σκόραραν με 60% απ' έξω. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει. Κι εμείς με την Λαμποράλ είχαμε 58%. Παίζει η Λαμποράλ κακή περιφερειακή άμυνα; Θέλουμε να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Η περιφερειακή άμυνά μας δεν είναι κακή. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, ακόμα κι αν δεν είναι επιπέδου Ευρωλίγκας, βελτιώσαμε κάποια πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags